Registrér betalinger

Når en kunde foretager betaling med et kreditkort, skal deres betalingsoplysninger indhentes og sendes til deres bank til behandling. Du kan opkræve betalinger manuelt eller automatisk. Hvis du konfigurerer manuel okrævning, skal du opkræve betaling for hver ordre fra området Ordrer i Shopify. Hvis du konfigurerer automatisk betaling, skal du sørge for, at du modtager betaling fra betalinger med kreditkort.

Forsigtig: Hvis du opkræver betalinger manuelt, skal du opkræve betaling for hver ordre, før godkendelsesperioden for den pågældende ordre slutter. Du kan ikke opkræve noget beløb for en ordre, når godkendelsesperioden er slut.

Opkræv betalinger manuelt

Hvis du har konfigureret dine indstillinger til at modtage betalinger manuelt, modtager du betalinger for ordrer automatisk. Sørg for, at du modtager betaling ved at opkræve betaling så hurtigt som muligt, efter ordren er godkendt.

Når du opkræver betaling for en enkelt ordre manuelt, kan du vælge om du vil opkræve fuld eller delvis betaling. Det kan forekomme, at du kun ønsker at opkræve en del af betalingen for en ordre, hvis:

• en del af ordren ikke er på lager, og kunden ikke ønsker at vente på, at produktet kommer på lager igen
  • kunden har ombestemt sig eller lavet en fejl og vil kun have en del af det, der er bestilt.

Bemærk: Du kan kun opkræve betaling for en ordre én gang, og betalingen kan ikke udgøre mere end ordrens godkendte beløb. Det betyde,r at dine kunder ikke kan føje noget til en eksisterende ordre Hvis de ønsker at tilføje flere efter, efter en ordre er afgivet, skal du afgive en ny ordre.

Fremgangsmåde:

Du kan se en registrering af den opkrævede betaling på ordrens tidslinje.

Opkræve flere betalinger ad gangen manuelt

For at opkræve betaling for flere ordrer betalt med kreditkort kan du foretage en massehandling for dine ordre for at opkræve betaling.