Kontakt en Shopify-butik om en ordre

Hvis en kunde i en butik, der hostes af Shopify, har brug for hjælpe med en ordre, skal kunden kontakte butikken direkte. Butiksejere er ansvarlige for at give kunderne oplysninger om deres ordrer. I de fleste tilfælde kan kunder kontakte en butik via telefon, e-mail eller en kontaktformular, der findes på b butikkens website, eller sociale medier som for eksempel Facebook Messenger. En ordrebekræftelse modtaget pr. mail kan også indeholde butikkens kontaktoplysninger eller trackingoplysninger om ordren.

I henhold til Shopifys Politik om beskyttelse af persondata kan Shopify ikke offentliggøre oplysninger om butik på Shopify, herunder om en butik bruger Shopify-tjenester eller ej.

Bemærk: Hvis du er butiksejer eller -medarbejder og har brug for oplysninger om en ordre afgivet i Shopify Hardware Store, skal du kontakte Shopify support.

Ofte stillede spørgsmål fra butikskunder

Hvad er Shopify?

Shopify er en handelsplatform, der leverer værktøjer, som gør det muligt for shopejere at opsætte en onlinebutik og sælge produkter og tjenester på et website, i fysiske butikker, via markedspladser og andre steder. Med undtagelse af den hardware, der findes i Shopify Hardware Store, sælger Shopify ikke produkter. Kunder køber produkter fra butikker, der bruger Shopify-software.

Hvor finder jeg en butiks leverings- og returpolitikker?

I henhold til Shopifys Servicevilkår er butiksejere ansvarlige for butikkens politikker og forretningspraksis. Kunderne kan finde en butiks politikker på en butiksside eller betalingsside, eller de kan kontakte butikken for at høre om deres politikker.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget min ordre eller ikke er tilfreds med et produkt?

Hvis du undrer dig over, hvor din ordre er, eller du har spørgsmål om et produkt, skal du kontakte den butik, du har afgivet ordren til. Hvis du har et trackingnummer til din pakke, kan du også prøve at tracke den. Sørg for, at du forstår butikkens politikker. I henhold til Shopifys Servicevilkår er butiksejere ansvarlige for butikkens politikker og forretningspraksis.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke får et svar fra en butik?

Hvis du har forsøgt at løse problem med en butik, og det ikke har virket, kan du kontakte Shopify Support efter 30 dage. På grund af privatlivets fred kan Shopify ikke offentliggøre oplysninger om en undersøgelse. Butiksejeren informeres imidlertid om problemet. Shopify kan kontakte dig for at få oplysninger men oplyser ikke om undersøgelsesresultater.

Overholder Shopify GDPR?

Ja. Du kan også se vores Politik om beskyttelse af persondata, Politik om cookies, Emnet om GDPR i Help Center og Hvidbog om GDPR.

Hvis du bruger en hvilken som helst af Shopifys kunderelaterede tjenester, såsom Shopify Pay, Frenzy eller Arrive, eller du har abonneret på Shopifys nyhedsbrev og gerne vil gøre brug af dine rettigheder under GDPR (indhente en kopi af dine personlige data, anmode om at dine personlige data bliver slettet, rette dine data eller flytte dine data til en anden platform), kan du kontakte os via mail på privacy@shopify.com.

Overholder Shopify-shopejer GDPR?

Shopify forsyner butikker med værktøjer til overholdelse af GDPR, men hver shopejer er ansvarlig for at sørge, at deres butik opfylder kravene i GDPR. Du kan se en butiks Politik om beskyttelse af persondata vedrørende deres procedure for indsamling og håndtering af data.

Hvis du er kunde i en butik og gerne vil udøve dine rettigheder under GDPR (indhente en kopi af dine personlige data, anmode om at dine personlige data bliver slettet, rette dine personlige data eller flytte dine data til en anden platform), så skal du foretage en GDPR-anmodning direkte til butikken.