Tilaukseen liittyvä yhteydenotto Shopify-kauppaan

Jos olet Shopifyn isännöimän kaupan asiakas ja tarvitset apua tähän kauppaan tekemässäsi tilauksessa, sinun on otettava yhteyttä suoraan kauppaan. Kun teet tilauksen Shopifyta käyttävästä kaupasta, tilaat suoraan kyseisestä yrityksestä. Nämä yritykset vastaavat kaupan käytännöistä, liiketoimintakäytännöistä ja ostamistasi tuotteista.

Useimmissa tapauksissa voit ottaa yhteyttä kauppaan seuraavilla tavoilla:

• puhelimitse
  • katsomalla kaupan yhteystiedot tilausvahvistuksesta tai tilauksen seurannan päivityksistä
  • sähköpostilla
  • täyttämällä contact us -lomakkeen kaupan verkkosivulla
  • sosiaalisen median viestisovelluksen, kuten Facebook Messengerin, kautta

Vinkkejä parempaan verkko-ostokokemukseen

Voit varmistaa positiivisen verkko-ostokokemuksen Shopifyn isännöimissä kaupoissa huomioimalla seuraavat verkko-ostamisen vinkit:

• Etsi kaupan yhteystiedot: etsi ennen tilauksen tekemistä sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot tai tukichattivaihtoehdot, joista saat helposti apua.
  • Lue kaupan käytännöt: Etsi verkkokaupasta tai kassasivuilta linkit kaupan käytäntöihin ja lue tiedot huolellisesti. Kansainvälistä toimitusta varten on tärkeää määrittää, sovelletaanko lisätulleja ja -veroja. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä kauppaan ennen ostoa.
  • Maksa kassalla turvallisesti: Turvallinen verkkokaupan kassa suojaa yksityisyyden ja henkilötiedot. Käytettävissä on tuttuja maksutapoja, kuten PayPal tai Shop Pay. Voit tunnistaa suojatun maksun varmistamalla, että kassalinkin alku on https://. Kirjain s osoitteen alussa https:// osoittaa suojatun yhteyden.
  • Tee taustatutkimusta: Lue tuotearvosteluja tai käytä Googlea ja muita hakukoneita, jotta voit kerätä tietoja yrityksestä ja lukea muiden asiakkaiden kokemuksista. Muista, että jos tarjous näyttää ”liian hyvältä ollakseen totta”, se luultavasti onkin sitä.

Näitä vinkkejä noudattamalla voit parantaa verkko-ostokokemusta ja tehdä ostoksia luottavaisemmin mielin.

Tilausvahvistuksen URL-osoitteen etsintä

Etsi tilausvahvistuksen URL-osoite kokeilemalla seuraavia vaiheita:

1. Etsi ja avaa tilausvahvistusviestisi.
  2. Klikkaa sähköpostiviestissä Näytä tilauksesi. Sinut ohjataan kaupan verkkosivulle, jossa voit tarkastella tilaustasi koskevia tietoja.
  3. Tarkastele selaimen osoiterivillä olevaa URL-osoitetta. URL-osoitteen on oltava seuraavan esimerkin kaltainen:
https://shop-name.com/1234567/orders/3eafe8f0d00763d09a4fc302589d2747

Shop-sovellus

Jos käytät Shop-sovellusta, löydät hyödyllisiä resursseja Shopin ohjekeskuksesta:

Shop Pay -maksuerät

Shop Pay -maksuerät on Affirmin teknologialla tarjottava ja ylläpidettävä palvelu, joka on käytettävissä vain joissakin kaupoissa. Affirmin teknologian tukemassa Shop Pay -maksuerien ohjekeskuksessa on lisätietoja Shop Pay -maksuerien maksuista ja rahoituksesta. Voit katsoa sieltä esimerkiksi syitä siihen, miksei hakemustasi ole hyväksytty.

Parhaat tavat saada apua

Shopin ohjekeskuksessa on lisätietoja siitä, miten voit ottaa yhteyttä kauppaan tai kuljetuspalveluun tai ilmoittaa Shop-sovelluksen käyttöä koskevasta ongelmasta.

Asiakkaiden tietosuojan alaiset tiedot

Shopify toimittaa ohjelmistoja ja laitteistoja, joita kauppiaat käyttävät liiketoiminnassaan. Emme myy tuotteita suoraan kuluttajille. Tietoja siitä, miten voimme käyttää tietojasi kauppiaiden suuntaan, on kohdassa Asiakkaiden tietosuoja.

Shopify-kauppaa tai -kauppiasta koskevasta ongelmasta ilmoittaminen

Jos haluat ilmoittaa Shopify-kauppaa tai -kauppiasta koskevasta ongelmasta, voit täyttää sopivan lomakkeen: