Organisaation asetukset

Organisaation asetuksissa on Shopify Adminin lisätoimintoja. Jos organisaatiossasi on useita kauppoja, voit suorittaa toimintoja useissa organisaatiosi kaupoissa sen sijaan, että hallinnoisit kutakin kauppaa erikseen.

Organisaation asetusten käyttöoikeudet saaneet käyttäjät voivat suorittaa toimintoja, jotka vaikuttavat käyttäjiin, kaupan hallintaan ja laskutukseen useissa organisaatiosi kaupoissa. Organisaation asetusten käyttämiseksi käyttäjillä on oltava vähintään yhden organisaatiosi kaupan käyttöoikeus.

Organisaation asetusten käytön hyödyt

Organisaation asetuksissa on seuraavat ominaisuudet, joiden avulla voit hallita organisaatiotasi entistä tehokkaammin.

Organisaation asetusten käytön hyödyt
Ominaisuus Oikeuksien kuvaus
Käyttäjien hallinta Käyttäjähallinnan asetusten avulla voit tehdä seuraavaa:
  • Lisää uusia käyttäjiä organisaatioon.
  • Estä, poista ja aktivoi käyttäjiä uudelleen joukkotoimintona.
  • Määritä tai poista organisaatiotason ominaisuuksien käyttöoikeus.
  • Hallitse kauppatason pääsy- ja käyttöoikeuksia.
  • Luo rooleja, jotka yhdistävät organisaatiotason käyttöoikeuden ja kauppatason käyttöoikeudet, ja määritä rooleja käyttäjille.
  • Kaksivaiheisen tunnistautumisen määrittäminen pakolliseksi.
Kaupan hallinnointi Kaupan hallinnan asetusten avulla voit tehdä seuraavaa:
  • Näytä kaikki organisaation kaupat ja käytä niitä.
  • Suodata kauppoja tyypin tai tilan mukaan.
  • Luoda uusia kauppoja.
Laskutus Laskutuksen asetusten avulla voit tehdä seuraavaa:
  • Käytä yhtä organisaation laskutusyksikköä kaikissa kaupoissa sen sijaan, että hallinnoisit kunkin kaupan laskuja erikseen.
  • Hallinnoi tilausten, käyttömaksujen ja kertamaksujen maksuja samalla maksutavalla.
  • Käytä laskutustietoja niin, että laskut, asetukset ja raportointi ovat erillisissä osioissa.
Analytiikka Analytiikan avulla voit tarkastella koko organisaatiosi kokonaismyyntiä ja tilauksia.