Rabatter

Du kan vælge at tilbyde rabatter som en markedsføringsstrategi for at øge dit salg i din Shopify-butik. Du kan tilbyde rabatter ved at oprette rabatkoder, opsætte automatiske rabatter eller angive udsalgspriser for individuelle produkter.

Du kan oprette koder til en rabat i pengeværdi, en procentrabat, en køb X, og få Y-rabat eller en gratis leveringsrabat. Kunder kan indtaste rabatkoder online ved betalingen eller personligt, hvis du bruger Shopify POS.

Når du tilbyder en rabat på en ordre, anvendes rabatten på ordrens subtotal inden skatter. Rabatterne gælder for prisen for det produkt, der sælges i ordren. Der pålægges altid omsætningsskat på ordrens subtotal, efter ordrerabatten er anvendt.

Du kan opdatere og administrere eksisterende rabatter via siden Rabatter i Shopify. Du skal kontrollere, om andre medarbejdere også foretager ændringer af en rabat, før du selv opdaterer den.