Rabatter

Det kan være en stærk markedsføringsstrategi for din Shopify-butik at tilbyde rabatter. Du kan tilbyde rabatter ved at oprette rabatkoder, konfigurere automatiske rabatter eller fastsætte udsalgspriser for individuelle produkter.

Du kan oprette koder til en rabat i pengeværdi, en procentrabat eller en gratis leveringsrabat. Kunder kan indtaste rabatkoder online ved betalingen eller personligt, hvis du bruger Shopify POS.

Du kan opdatere og kontrollere eksisterende rabatter via siden Rabatter i Shopify. Du kan kontrollere, om andre medarbejdere foretager ændringer af en rabat, før du selv opdaterer den. Du kan se dette øverst på siden.