Føj automatisk rabatter til e-mails om gendannelse af forladt betaling

Du kan automatisk føje en rabat til dine e-mails om gendannelse af forladt betaling. Når du føjer en rabat til dine e-mails om forladt betaling, vil dine kunder modtage en e-mail med en forhåndsfyldt indkøbskurv til en nedsat pris. Dine kunder skal derfor kun indtaste deres betalingsoplysninger for at gennemføre betalingsprocessen.

Inden du begynder

Sådan kommer du i gang med at oprette en rabat til e-mails om gendannelse af forladt betaling:

1. Opret en procentrabatkode eller en rabatkode med pengeværdi i henhold til den type kampagne du vil tilbyde.

2. Sørg for at notere det navn, du giver din rabatkode, når du opretter den, for eksempel WelcomeBack. Du giver din rabatkode et navn, når du opretter en rabat.

3. Bekræft, at dine e-mails om gendannelse af forladt betaling er konfigureret efter dine ønsker på siden Betaling.

Rediger meddelelsen om gendannelse af forladt betaling

Trin:

1. Under Ordrer skal du klikke på Forladt betaling.

2. I området E-mail-brødtekst (HTML) skal du finde linjen, der indeholder følgende kode:

<td class="button__cell"><a href="{{ url }}" class="button__text">Items in your cart</a></td>
  1. Kopiér kodestykket nedenfor:
{% if url contains '?' %}{{ url | append: '&discount=ABC' }}{% else %}{{ url | append: '?discount=ABC' }}{% endif %}
  1. Indsæt kodestykket, der skal erstatte {{ url }}.

2. Find linjen, der indeholder følgende kode:

<td class="link__cell">or <a href="{{ shop.url }}">Visit our store</a></td>
  1. Kopiér kodestykket nedenfor:
{% if shop.url contains '?' %}{{ shop.url | append: '&discount=ABC' }}{% else %}{{ shop.url | append: '?discount=ABC' }}{% endif %}
  1. Indsæt kodestykket, der skal erstatte {{ shop.url }}.

2. Erstat hver forekomst af ABC med din rabatkode, for eksempel WelcomeBack. Din kode bør se sådan ud:

<tr>
  <td class="actions__cell">
    <table class="button main-action-cell">
      <tr>
        <td class="button__cell"><a href="{% if url contains '?' %}{{ url | append: '&discount=WelcomeBack' }}{% else %}{{ url | append: '?discount=WelcomeBack' }}{% endif %}" class="button__text">Items in your cart</a></td>
      </tr>
    </table>
    {% if shop.url %}
    <table class="link secondary-action-cell">
      <tr>
        <td class="link__cell">or <a href="{% if shop.url contains '?' %}{{ shop.url | append: '&discount=WelcomeBack' }}{% else %}{{ shop.url | append: '?discount=WelcomeBack' }}{% endif %}">Visit our store</a></td>
      </tr>
    </table>
    {% endif %}
  </td>
</tr>
  1. Klik på Gem.

Nu vil alle e-mails om gendannelse af forladt betaling indeholde webadresser, der slutter med discount=WelcomeBack, og rabatten fratrækkes automatisk i deres betalingsproces. Sørg for, at du har oprettet din rabatkode, så den anvendes korrekt.