Rabatter på salgskanaler

Du kan synkronisere rabatter med dine salgskanaler. Du kan også promovere dine rabatter på produkter i de salgskanaler, du bruger.

Du kan vælge, hvilke rabatter du vil synkronisere med dine salgskanaler, på siden Rabatter. Du kan kun synkronisere rabatter med salgskanaler, som du har installeret og givet tilladelse til at få adgang til dine rabatter. Dine rabatter er som standard altid tilgængelige i din webshop.

For yderligere oplysninger om rabatter med Google henvises der til dokumentationen om Googles ordrebehandling. For yderligere oplysninger om rabatter med Facebook henvises der til dokumentationen om Facebook og Shopify Payments.

Synkroniser rabatter med salgskanaler

Du kan vælge, hvilke salgskanaler du vil synkronisere dine rabatter med, på siden Rabatter i din Shopify-administrator.

Trin:

1. Gå til Rabatter i Shopify-administrator.

2. Klik på navnet på den rabat, du vil redigere.

3. I afsnittet Salgskanaler skal du vælge de salgskanaler, som din rabat skal være tilgængelig på.

4. Klik på Gem.

Administrer rabattilgængelighed

Du kan ændre tilgængeligheden for dine rabatter til de salgskanaler, som din butik bruger.

Trin:

1. Gå til Rabatter i Shopify-administrator.

2. Klik på navnet på den rabat, du vil redigere.

3. I afsnittet Salgskanaler skal du vælge og fravælge de salgskanaler, som din rabat skal være tilgængelig på.

4. Klik på Gem.

Rabatstatus

Du kan se statussen for de rabatter, der er udgivet på salgskanaler, på siden Rabatter. Du kan også se dem ved at gennemgå oplysningerne for hver enkelt rabat, som du har oprettet.

Der er tre forskellige rabatstatusser:

• Udført: Rabatten blev synkroniseret på salgskanalen.
  • Ikke synkroniseret: Rabatten blev ikke synkroniseret på salgskanalen på grund af én eller flere fejl.
  • Inaktiv: Rabatten er ikke udgivet på en bestemt kanal eller opfylder ikke kriterierne for berettigelse.