Myyntikanavan alennukset

Voit synkronoida alennukset myyntikanaviiisi. Voit myös mainostaa tuotealennuksia käyttämässäsi myyntikanavassa.

Alennukset-sivulta voit valita, mitkä alennukset haluat synkronoida myyntikanavaasi. Voit synkronoida alennuksia vain sellaiseen myyntikanavaan, jonka olet asentanut ja jolle olet antanut alennusten käyttöoikeudet.

Oletusarvoisesti alennuksesi ovat aina käytettävissä verkkokaupassasi.

Lisätietoja alennusten käyttämisestä Googlessa saat Googlen tilausten hallintaa koskevasta dokumentaatiosta. Lisätietoja alennusten käyttämisestä Facebookissa saat Facebookia ja Shopify-maksuja koskevasta dokumentaatiosta.

Alennusten synkronoiminen myyntikanaviin

Voit valita Shopify Adminin Alennukset-sivulta, mihin myyntikanaviin haluat synkronoida alennuksesi.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Alennukset.

2. Klikkaa sen alennuksen nimeä, jota haluat muokata.

3. Valitse Myyntikanavat -osiosta ne myyntikanavat, joissa haluat alennuksen olevan käytössä.

4. Klikkaa Tallenna.

Alennuksen saatavuuden hallinnointi

Voit muuttaa alennustesi saatavuutta kauppasi myyntikanavissa.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Alennukset.

2. Klikkaa sen alennuksen nimeä, jota haluat muokata.

3. Myyntikanavat-osiossa voit valita ja poistaa myyntikanavat, joissa alennus on käytössä.