Apps til din Shopify-butik

Du kan installere apps, som kan hjælpe dig med at opbygge din virksomhed, integrere med eksterne tjenester og tilføje funktioner i Shopify-administrator. Du kan finde apps i Shopify App Store.

De fleste apps til Shopify-butikker er udviklet af tredjepartsudviklere og ikke af Shopify. Hvis du har brug for hjælp til en app eller til salgskanaler, som er udviklet af en tredjepartsudvikler, skal du kontakte udvikleren direkte.

Du kan også bruge tilpassede apps til at føje funktioner til Shopify-administrator, få direkte adgang til din butiks data med Shopifys API'er eller udvide din webshop til andre platforme ved hjælp af tilpassede butikslayout.