Apps til din Shopify-butik

Du kan installere Shopify-apps, som kan hjælpe dig med at opbygge din virksomhed, integrere med eksterne tjenester og tilføje funktioner i din Shopify-administrator. Du kan finde apps i Shopify App Store.

Du kan også bruge tilpassede apps til at føje funktioner til din Shopify-administrator, få direkte adgang til din butiks data med Shopifys API'er eller udvide din webshop til andre platforme ved hjælp af tilpassede butikslayout.