Apps til din Shopify-butik

Du kan installere Shopify-apps, som kan hjælpe dig med at opbygge din virksomhed, integrere med eksterne tjenester og tilføje funktioner i din Shopify-administrator. Du kan finde apps i Shopify App Store.

De fleste Shopify-apps er udviklet af tredjepartsudviklere og ikke af Shopify. Hvis du har brug for hjælp til en app eller til salgskanaler, som er udviklet af en tredjepartsudvikler, skal du kontakte udvikleren direkte.

Du kan også bruge tilpassede apps til at føje funktioner til din Shopify-administrator, få direkte adgang til din butiks data med Shopifys API'er eller udvide din webshop til andre platforme ved hjælp af tilpassede butikslayout.