Apps til din Shopify-butik

Du kan installere Shopify-apps, som kan hjælpe dig med at opbygge din virksomhed, integrere med eksterne tjenester og tilføje funktioner i din Shopify-administrator. Du kan finde apps i Shopify App Store.

Du kan også bruge private apps til at tilføje funktioner i din Shopify-administrator, få adgang til din butiks data direkte ved hjælp af Shopifys API'er eller udvide din webshop til andre platforme ved hjælp af tilpassede butiksfacader.