Få hjælp til apps

Shopify giver kun support til apps, der er udviklet af Shopify. De fleste apps til din Shopify-butik er udviklet af tredjepartsudviklere og ikke af Shopify. Hvis du har brug for hjælp til en app eller til salgskanaler, som er udviklet af en tredjepartsudvikler, skal du kontakte udvikleren direkte.

Apps, som er installeret via Shopify App Store

Hvis du har brug for hjælp til en app, som du har downloadet fra Shopify App Store, kan du anmode om support fra appudviklere på én af følgende måder:

Send en besked til appudviklere fra Shopify-administratoren

Du kan få support til dine installerede apps i afsnittet Apps og salgskanaler i Shopify-administratoren. Hvis appen er udviklet af Shopify, vil du blive sendt videre til Shopify Hjælp for at få hjælp. Hvis appen er udviklet af en tredjepartsudvikler, vil du blive bedt om at angive detaljerne for dit problem, som derefter sendes til udvikleren.

Fremgangsmåde:

Hvis du sendte en besked, sendes din besked direkte til appudvikleren. Shopify kontakter dig efter tre dage for at kontrollere, om appudvikleren har hjulpet med at løse problemet. Hvis ikke, kontakter Shopify appudvikleren igen på dine vegne.

Kontakt appudviklere fra Shopify App Store

Du kan kontakte appudviklere direkte fra Shopify App Store. Nogle udviklere inkluderer en specifik kontaktmetode eller en supportportal. De kan også have deres egne supportdokumenter, som du kan finde på appsiderne i Shopify App Store.

Fremgangsmåde:

Apps, som er installeret via en udviklers website

Hvis du har brug for hjælp til en app, som du har downloadet direkte fra en udviklers website, kan du finde udviklerens kontaktoplysninger på det website, du installerede appen fra. Shopify yder ikke support til apps, som du har downloadet direkte fra en udviklers website.

Apps med ikke-understøttede API'er

Hvis en app i din butik holder op med at fungere på grund af ændringer i Shopifys API'er, modtager du en meddelelse i din Shopify-administrator. Hvis du vil administrere en ikke-understøttet app, skal du kontakte appens udviklere direkte eller finde en ny app i Shopify App Store, der kan erstatte den ikke-understøttede app.