Få hjælp til tredjepartsapps

De fleste apps til Shopify er udviklet af tredjepartsudviklere og ikke af Shopify. Hvis du har brug for hjælp til en app eller til salgskanaler, som er udviklet af en tredjepartsudvikler, kan du kontakte udvikleren direkte.

Apps, som er installeret via Shopify App Store

Hvis du har brug for hjælp til en app, som du har downloadet i Shopify App Store, kan du anmode om support fra udvikleren af appen, enten i afsnittet Apps i Shopify-administrator eller på appens fortegnelsesside.

Fremgangsmåde:

Din besked sendes direkte til appudvikleren. Shopify kontakter dig efter tre dage for at kontrollere, om appudvikleren har hjulpet med at løse problemet. Hvis ikke, kontakter Shopify appudvikleren igen på dine vegne.

Du kan også kontakte appudvikleren via sektionen Support på appens fortegnelsesside i Shopify App Store. Hvis du er logget ind i Shopify App Store, kan du klikke på knappen Få support. Det giver dig mulighed for at sende en besked direkte til udvikleren. Hvis du ikke er logget ind, kan du bruge kontaktoplysningerne i sektionen Support til at kontakte udvikleren.

Apps, som er installeret via en udviklers website

Hvis du har brug for hjælp til en app, som du har downloadet direkte fra en udviklers website, kan du finde udviklerens kontaktoplysninger på det website, du installerede appen fra. Shopify yder ikke support til apps, som du har downloadet direkte fra en udviklers website.

Anmod om tilbagebetaling eller kredit for et appkøb

Hvis du vil anmode om tilbagebetaling eller kredit for en app, som du har købt i Shopify App Store, kan du bruge knappen Få support til at kontakte udvikleren af appen.

Hvis appgebyret blev betalt via Shopify, kan udvikleren af appen udstede en kredit for det opkrævede beløb. Shopify anvender automatisk disse kreditter til eventuelle fremtidige køb i Shopify App Store. Alle kreditter, der anvendes til appkøb, registreres på din abonnementsfaktura.

Nogle appgebyrer behandles uden for Shopify. I disse tilfælde kan udvikleren gennemføre tilbagebetalingen via den oprindeligt anvendte betalingsmetode.

Du kan få mere at vide om, hvordan du bliver faktureret for apps og apprelaterede opkrævninger, i Appgebyrer.