Afinstallering af apps

Du kan bruge siden Apps og salgskanaler i Shopify til at afinstallere en app, geninstallere en app, som du tidligere har afinstalleret, og se hele installationshistorikken for en app.

Afinstaller en app

Du kan afinstallere en app fra din butik fra siden Apps og salgskanaler i din Shopify-administrator.

Trin:

Hvis den app, du har fjernet, kræver ekstra trin i forbindelse med afinstallering, kan du kontakte appudviklerne ved at gå til Indstillinger > Apps og salgskanaler > Få support i Shopify-administrator.

Gennemgå forslag til afinstallering af app

Nogle af dine installerede apps viser muligvis meddelelsen Mindst brugt. Denne meddelelse fremhæver apps, som du muligvis ikke bruger ofte, og den giver mulighed for at afinstallere dem, så du sikrer, at du kun administrerer de apps, du har brug for.

Du kan gennemgå et forslag om fjernelse fra appens side Om.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Klik på den app, du vil se.
  3. Klik på Afinstaller app, hvis du vil fjerne appen fra din butik. Ellers skal du klikke på Jeg bruger denne app for at afvise meddelelsen.

Se apps, der er blevet afinstalleret i din butik

Du kan se både installerede og afinstallerede apps fra din butik på siden Apps og salgskanaler i Shopify.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Vælg fanen Afinstalleret for at se dine afinstallerede apps.

Se og geninstaller tidligere afinstallerede apps

Siden Om for afinstallerede apps giver dig mulighed for at se grundlæggende oplysninger om appen og udføre følgende handlinger:

• Se applisten i Shopify App Store
  • Kontrollér eventuelle problemer med appkompatibilitet
  • Gennemgå apphistorikken såsom installationer og afinstallationer
  • Geninstaller appen

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.
  2. Vælg fanen Afinstalleret for at se afinstallerede apps i din butik.
  3. Klik på den app, du vil se.

Hvis appen opfylder din Shopify-butiks krav til kompatibilitet, vises knappen Installer i øverste højre hjørne.

Se en apps historik for installationer og afinstallationer

Du kan se en apps historik for installationer og afinstallationer i Shopify-administrator via appens side Om.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.
  2. Vælg fanen Installeret eller Afinstalleret for at se installerede eller afinstallerede apps i din butik.
  3. Klik på navnet på den app, du vil se.
  4. Find afsnittet Apphistorik på appens side Om for at se hændelser, der er relateret til installationer og afinstallationer.
  5. Valgfrit: Klik på et event i tidslinjen for apphistorikken for at se eventuelle yderligere oplysninger, der er tilgængelige, f.eks. årsag til afinstallation, beskrivelse af afinstallation og den medarbejder, der har handlet.

Hvis du har apps med en historik, som omfatter mere end tre hændelser, der er relateret til installationer eller afinstallationer, vises linket Se alle over historikkens tidslinje. Dette link giver dig mulighed for at tilgå den fulde tidslinje for hændelser.