Din konto

Shopify har følgende typer af tilladelser: butiksejere, medarbejdere og adgange på organisationsniveau.

Butiksejeren er den person, hvis e-mail- og kontaktoplysninger oprindelig blev brugt ved tilmeldingen til Shopify. Det er kun butiksejere, der kan:

Hvis du vil lukke din butik, skal du læse Sæt din butik på pause eller luk den. Hvis du vil lukke din butik under den gratis prøveperiode og endnu ikke har valgt en prismulighed, skal du ikke foretage dig noget. Din butik fryses ved afslutningen af den gratis prøveperiode, og du opkræves ikke noget.

Få mere at vide om medarbejdertilladelser under Medarbejdere.

I dette afsnit

Er du klar til at begynde at sælge med Shopify?

Prøv det gratis