Administrer din Shopify-konto

På siden Indstillinger kan du administrere din faktureringsperiode, dine faktureringsoplysninger, dit Shopify-abonnement, dine konti og tilladelser, din butikstype samt din butiksstatus. Du kan også ansætte en Shopify Expert.

Få mere at vide om indstillinger for personalekonti, der administreres af kontoejere i Angivelse af tilladelser for personalekonti. Få mere at vide om, hvordan du ændrer din butiks status, i Luk din butik, eller sæt den på pause.

Bekræftelse af din konto

Din konto blev identificeret med en .myshopify.com-webadresse, som blev konfigureret under oprettelsen af din Shopify-konto.

Shopify Support beder om din webadresse, hvis du kontakter dem for at få hjælp. Du skal angive din webadresse for at bekræfte, at du er butiksejeren. Hvis du konfigurerer et tilpasset domæne for din butik, vil din .myshopify.com-webadresse adskille sig fra din kundefokuserede webadresse.

Selv hvis du ændrer det kundefokuserede navn på din webshop eller dit juridiske firmanavn, vil din .myshopify.com-webadresse altid være den samme.

For at finde din .myshopify.com-webadresse kan du kigge på adresselinjen i din browser, når du er logget ind på din butiks administrator:

Se din .myshopify.com-webadresse i adressefeltet i din browser, når du er logget ind på din Shopify-administrator.

Opdater din betalingsperiode

Faktureringsperioden eller faktureringscyklussen er tidsrummet mellem fakturaerne. Du kan forlænge dette tidsrum, men du kan ikke vælge, hvilken dag i måneden, du modtager fakturaen. Faktureringscyklussen er som standard hver 30. dag, og den pris, der er knyttet til dit Shopify-abonnement, findes i den faktura, der udstedes sidst i hver cyklus.

Hvis muligheden er tilgængelig på dit abonnement, kan du optjene en rabat ved at acceptere en længere faktureringsperiode.

Bemærk: Abonnementsopkrævninger kan ikke refunderes. Du kan få mere at vide under Shopifys Servicevilkår.

Trin:

1. Log ind som kontoejer.
  1. Klik på Sammenlign abonnementer.

2. Klik på Skift betalingsperiode (hvis du ikke kan se knappen Skift betalingsperiode, kan du ikke øge længden af din faktureringsperiode på dit nuværende abonnement).

Hvis du ikke kan se linket, skal du finde dit abonnement og klikke på Vælg dette abonnement.

3. Når betalingsmulighederne vises, skal du vælge din ønskede faktureringsperiode.

4. Læs beskrivelsen af de kreditkortopkrævninger, som du accepterer.

Bemærk: Din aktuelle faktureringsperiode afsluttes og der sendes en faktura til dig. Der påbegyndes en ny faktureringsperiode for dit nye abonnement, og du bliver krediteret for ubrugte perioder, som du allerede har betalt for.

1. Klik på Bekræft ændringer for at acceptere den nye aftale.

Opdater dine faktureringsoplysninger

Dine faktureringsoplysninger inkluderer dit kreditkortnummer og din faktureringsadresse. Hvis du har behov for at ændre dine faktureringsoplysninger, kan du gøre dette i menuen Indstillinger i din administrator.

Foretag ændringer af dine kreditkortoplysninger

Hvis du får et nyt kreditkortnummer, skal du huske at opdatere det på din Shopify-konto.

Trin:

1. Log ind som kontoejer.

2. Klik på Indstillinger og derefter Fakturering.

3. Klik på Erstat kreditkort i afsnittet Faktureringsoplysninger.

4. Udfyld felterne med kreditkortoplysninger og klik derefter på Bekræft.

Rediger din faktureringsadresse

Hvis du redigerer den adresse, der er knyttet til dit kreditkort, skal du sørge for at opdatere dine faktureringsoplysninger.

Trin:

1. Log ind som kontoejer.

2. Klik på Indstillinger og derefter Fakturering.

3. Klik på Erstat kreditkort i afsnittet Faktureringsoplysninger.

4. Klik på Opdater faktureringsadresse.

5. Udfyld din faktureringsadresse og klik derefter på Bekræft.

Opdater dit abonnement

Hvis du har en prøveperiode og gerne vil tegne et abonnement, eller hvis du gerne vil ændre dit nuværende abonnement, kan du gøre dette via siden Indstillinger i din administrator.

Hvis du opdaterer dit abonnement, udstedes der med det samme en faktura, der kun afspejler fakturagebyret for dit nye abonnement. Prisen på dit foregående abonnement beregnes forholdsvist og modregnes prisen på dit nye abonnement for den måned, hvor du ændrer dit abonnement. Den faktura, du modtager for dit abonnement, inkluderer ikke andre udestående gebyrer på din konto. Disse gebyrer bliver faktureret, når de udestående gebyrer på din konto når din faktureringsgrænse eller ved udgangen af din faktureringscyklus.

Advarsel! Hvis du skifter abonnement fra et månedligt Basic Shopify-abonnement eller et månedligt Shopify-abonnement til et årsabonnement, og du bruger beregnet levering på månedsabonnementet, nulstilles dine fragttjenesteoplysninger, fordi du indgår en ny kontrakt med Shopify. I dette tilfælde skal du genindtaste kontooplysninger for hver fragttjeneste.

Se dit nuværende abonnement

Du kan få et overblik over dit Shopify-abonnement på:

Du kan se, hvilket abonnement du har i afsnittet Kontooversigt.

Du kan også se en kort beskrivelse af fordelene ved at opgradere til et abonnement på et højere niveau. Hvis du ønsker at opgradere dit abonnement, skal du klikke på Opgrader abonnement.

Opgrader dit abonnement

Hvis du ved, at du vil opgradere dit abonnement, kan du gøre dette i afsnittet Kontooversigt.

Hvis du opgraderer til et aktivt abonnement under en gratis prøveperiode, mister du ikke det arbejde, som du har gennemført under prøveperioden. Du modtager en e-mail fra Shopify om, at din faktureringsdato er blevet ændret.

Shopify holder op med at debitere dig for dit forrige abonnement og begynder at debitere dig for det nye på den dato, hvor du opgraderer. Hvis du har et gratis prøveabonnement, påvirkes længden af din gratis prøveperiode ikke på nogen måde.

Trin:

1. Log ind som kontoejer.
  1. Klik på Opgrader abonnement.

2. Klik på Opgrader abonnement igen for at fortsætte.

3. Vælg en faktureringsperiode og læs beskrivelsen af de kreditkortopkrævninger, som du accepterer.

Bemærk: Hvis du ændrer faktureringsperioden, når du skifter abonnement, sendes fakturaen for dit nuværende abonnement til dig med øjeblikkelig betaling. Den nye faktureringsperiode for dit nye abonnement starter. Ellers fortsætter du på den samme faktureringsperiode og dine betalinger justeres.

1. Klik på Bekræft ændringer for at acceptere den nye aftale eller klik på Annuller.

Skift dit abonnement

Hvis du ønsker at ændre dit abonnement, kan du vælge én af de tilgængelige valgmuligheder.

Trin:

1. Klik på Sammenlign abonnementer i afsnittet Kontooversigt.

2. Klik på Vælg dette abonnement for at vælge ét af de tilgængelige abonnementer.

3. Klik på en faktureringsperiode og læs beskrivelsen af de kreditkortopkrævninger, som du accepterer.

Bemærk: Hvis du skifter abonnement uden at skifte faktureringsperioden, fortsætter du på den samme faktura og dine betalinger justeres. Hvis du skifter faktureringsperiode, lukkes fakturaen for dit aktuelle abonnement og den sendes til dig. På samme tidspunkt påbegyndes den nye faktureringsperiode for dit nye abonnement, og du bliver krediteret for ubrugt tid, som du allerede har betalt for.

1. Klik på Bekræft ændringer for at acceptere den nye aftale eller klik på Annuller.

Skift butikstype

Hvis du er kontoejeren, kan du skifte butikstype når som helst.

Trin:

1. Log ind som kontoejer.
  1. Fra indstillingssiden Salgskanaler kan du tilføje eller fjerne en webshop, en Shopify POS-detailforretning eller en anden tilgængelig butikstype.

Skift e-mailadressen for din konto

Din kontomail er den e-mailadresse, du brugte, da tilmeldte dig Shopify. Shopify bruger denne e-mail til at kontakte dig vedrørende din konto.

Din butiks interne e-mail er ikke den samme e-mail, som du bruger til at logge ind på din Shopify-administrator. Hvis du er kontoejeren, er den e-mail, som du bruger til at logge ind på administratoren knyttet til din kontoejer-personalekonto. Shopify-fakturaer sendes også til den e-mailadressen, der er knyttet til kontoejerens personalekonto. For at redigere den e-mailadresse, som du bruger til at logge ind på din Shopify-administrator eller til at modtage fakturaer, skal du opdatere kontoejerens personalekonto.

Trin:

1. Gå ind på siden Generelt og find feltet Butiksoplysninger.

2. Skift e-mailadressen for kontoen.

3. Klik på Gem.

Rediger din butiks kundefokuserede e-mailadresse

Din kundefokuserede e-mailadresse er den e-mailadresse, som dine kunder ser. Det er sådan, de kontakter dig vedrørende produkter, ordrer og andre spørgsmål omkring din butik. Det er også den adresse, som kunder ser, når de modtager en ordrenotifikation fra din butik via e-mail.

Trin:

1. Gå ind på siden Generelt og find afsnittet Butiksoplysninger.

2. Rediger Kunde e-mailadresse.

3. Klik på Gem.

Skift kontoejerens profil

Kontoejeren har en profil, der ligner en personalekonto. E-mailadressen og adgangskoden, som kontoejeren bruger til at logge ind på Shopify, er knyttet til deres profil.

Trin:

1. Log ind som kontoejer.

2. Fra din Shopify-administrator skal du gå til Indstillinger > Konto.

3. Klik på kontoejerens navn i afsnittet Konti og tilladelser.

4. Opdater kontoejerens kontooplysninger.

5. Klik på Gem.

Hyr en Shopify Expert

Hvis du har brug for hjælp til at konfigurere din butik, kan du ansætte en Shopify Expert. Når du ansætter en expert, får du specialiseret hjælp fra Shopify partnere.

Trin:

1. Log ind som kontoejer.
  1. Klik på Bestil en Shopify Expert i afsnittet Butiksstatus.

2. Klik for at udvide ét af de angivne mål for din butik, og vælg derefter et mål.

3. Angiv detaljerne for det job, som du anmoder om. Klik derefter på Næste.

De oplysninger, du skal angive for din jobanmodning, vil variere, afhængigt af hvilket mål du vælger for din butik.

4. Angiv detaljer om din virksomhed, så eksperterne kan forstå dine behov, og klik derefter på Næste.

5. Angiv detaljer om dine kunder, så eksperterne kan finde de bedste løsninger for din virksomhed, og klik derefter på Næste.

6. Angiv detaljer om budget og akut behov for dit projekt, for at finde de rigtige eksperter til jobbet, og klik derefter på Næste.

7. Bekræft detaljerne i din jobanmodning, og klik derefter på Send anmodning.

Du forpligter dig ikke til noget, når du indsender en jobanmodning for en Shopify Expert. Eksperterne gennemg¨år din anmodning og kontakter dig vedrørende de næste trin.