Administrer din Shopify-konto

Du kan administrere din faktureringscyklus, dine faktureringsoplysninger, din Shopify-abonnementsordning, din butikstype og din butiksstatus fra siden Indstillinger.

Få mere at vide om medarbejdertilladelser, der administreres af butiksejere, under Medarbejdertilladelser. Se Sæt din butik på pause, eller luk den, hvis du vil vide mere om, hvordan du ændrer din butiksstatus.

Bekræft din konto

Din konto blev identificeret med en .myshopify.com-webadresse, som blev angivet under opsætningen af din Shopify-konto.

Shopify Support beder om din webadresse, hvis du kontakter dem for at få hjælp. Du skal angive din webadresse for at bekræfte, at du er butiksejeren. Hvis du opsætter et tilpasset domæne for din butik, vil din .myshopify.com-webadresse adskille sig fra din kundefokuserede webadresse.

Selv hvis du ændrer det kundefokuserede navn på din webshop eller dit juridiske virksomhedsnavn, vil din .myshopify.com-webadresse altid være den samme.

For at finde din .myshopify.com-webadresse kan du kigge på adresselinjen i din browser, når du er logget ind på din butiks administrator:

Se din .myshopify.com-webadresse i adressefeltet i din browser, når du er logget ind på din Shopify-administrator.

Opdater din faktureringsperiode

Faktureringscyklussen eller faktureringscyklussen er tidsrummet mellem fakturaerne. Du kan forlænge dette tidsrum, men du kan ikke vælge, hvilken dag i måneden, du modtager fakturaen. Faktureringscyklussen er som standard hver 30. dag, og den pris, der er knyttet til din butiks Shopify-abonnementsordning kan findes på den faktura, der udstedes sidst i hver periode.

Hvis muligheden er tilgængelig på dit abonnement, kan du optjene en rabat ved at acceptere en længere faktureringscyklus.

Trin:

1. Log ind på din butik som butiksejeren.

2. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator, og klik derefter på Abonnement.

3. Klik på Skift abonnement.

4. Klik på Skift faktureringscyklus. Hvis du ikke kan se knappen Skift faktureringscyklus, kan du ikke øge længden af faktureringscyklussen for dit nuværende abonnement. Hvis du ikke kan se linket, skal du finde det abonnement, du har, og derefter klikke på Vælg abonnement.

5. Når betalingsmulighederne vises, skal du vælge din ønskede faktureringscyklus.

6. Gennemgå beskrivelsen af de kreditkorttransaktioner, som du accepterer.

7. Klik på Bekræft ændringer for at acceptere den nye aftale.

Opdater dine faktureringsoplysninger

Dine faktureringsoplysninger indeholder dit kreditkortnummer og din faktureringsadresse. Hvis du har behov for at opdatere dine faktureringsoplysninger, kan du gøre dette i menuen Indstillinger i din administrator.

Foretag ændringer af dine kreditkortoplysninger

Hvis du får et nyt kreditkortnummer, skal du huske at opdatere det på din Shopify-konto.

Trin:

1. Log ind på din butik som butiksejeren.

2. Gå til Indstillinger > Fakturering.

3. Klik på Erstat kreditkort i afsnittet Faktureringsoplysninger.

4. Udfyld felterne med kreditkortoplysninger og klik derefter på Bekræft.

Rediger din faktureringsadresse

Hvis du redigerer den adresse, der er knyttet til dit kreditkort, skal du sørge for at opdatere dine faktureringsoplysninger.

Trin:

1. Log ind på din butik som butiksejeren.

2. Gå til Indstillinger > Fakturering.

3. Klik på Erstat kreditkort i afsnittet Faktureringsoplysninger.

4. Klik på Opdater faktureringsadresse.

5. Udfyld din faktureringsadresse og klik derefter på Bekræft.

Opdater dit abonnement

Du kan kun opdatere dit abonnement til de abonnementer, der er tilgængelige i øjeblikket. Du kan se de tilgængelige abonnementer på Shopifys side med priser. Hvis din butik har et abonnement, som ikke længere tilbydes, kan du ikke skifte tilbage til dette, hvis du ændrer abonnement eller sætter din butik på pause.

Hvis du opdaterer dit abonnement, udstedes der med det samme en faktura, der kun afspejler abonnementsgebyret for dit nye abonnement. Prisen på dit foregående abonnement beregnes proportionalt og modregnes prisen på dit nye abonnement for den måned, hvor du ændrer dit abonnement. Den faktura, du modtager for dit abonnement, inkluderer ikke andre udestående debiteringer på din konto. Disse udestående debiteringer bliver faktureret, når de udestående debiteringer på din konto når din faktureringsgrænse eller ved udgangen af din faktureringscyklus.

Se dit nuværende abonnement

Opgrader dit abonnement

Hvis din butik har en gratis prøveperiode, når du opgraderer dit abonnement, vil du ikke miste nogen butiksoplysninger. Længden på din gratis prøveperiode forbliver den samme.

Opgraderingen træder i kraft med det samme, og du kan bruge dit nye abonnement med det samme. Dine abonnementsgebyrer er proportionale, hvilket vil sige, at du opkræves for det nye abonnement fra den dato, hvor du opgraderer.

Trin:

1. Log ind på din butik som butiksejeren.
  1. Klik på Skift abonnement.

2. Gennemgå de abonnementer, der er tilgængelige i øjeblikket, og klik derefter på Vælg abonnement.

3. Vælg en faktureringscyklus, og læs beskrivelsen af de kreditkorttransaktioner, som du accepterer.

4. Klik på Start abonnement for at acceptere den nye aftale. Du kan også klikke på Annuller.

Skift dit abonnement

Hvis du ønsker at ændre dit abonnement, kan du vælge én af de tilgængelige valgmuligheder.

Trin:

1. Klik på Skift abonnement i afsnittet Abonnementsoplysninger på siden Abonnement.

2. Gennemgå de abonnementer, der er tilgængelige i øjeblikket, og klik derefter på Vælg abonnement.

3. Vælg en faktureringscyklus og en betalingsmetode, og gennemgå derefter abonnementets oplysninger, faktureringscyklus og faktureringsdato samt abonnementsgebyrer grundigt.

4. Klik på Start abonnement. Hvis du ikke vil skifte abonnement, skal du klikke på Annuller.

Du kan bruge dit nye abonnement med det samme. Dine abonnementsgebyrer er proportionale, hvilket vil sige, at du opkræves for det nye abonnement fra den dato, hvor du opgraderer. Hvis du opgraderer din faktureringscyklus:

• der udstedes en faktura
  • der påbegyndes en ny faktureringscyklus for dit nye abonnement
  • du modtaget en proportional kredit, hvis dit nye abonnement koster mindre end dit gamle abonnement

Hvis du ændrer dit abonnement uden at ændre faktureringscyklussen, fortsætter du på den samme faktureringscyklus, og dine betalinger justeres. Hvis du ændrer din faktureringscyklus, sendes fakturaen for dit aktuelle abonnement til dig med det samme til betaling. På samme tidspunkt påbegyndes en ny faktureringscyklus for dit nye abonnement, og du bliver krediteret for ubrugt tid, som du allerede har betalt for.

Skift butikstype

Hvis du er butiksejeren, kan du skifte din butikstype når som helst.

Trin:

1. Log ind som butiksejer.
  1. Fra indstillingssiden Salgskanaler kan du tilføje eller fjerne en webshop, en Shopify POS-detailforretning eller en anden tilgængelig butikstype.

Skift din mailadresse for butiksejeren

Din kontomail er den mailadresse, som du brugte, da du tilmeldte dig Shopify. Hvis du er butiksejeren, er dette den mailadresse, som du bruger til at logge ind på Shopify-administratoren. Denne mailadresse bruges til at kontakte dig om din Shopify-konto. Det er ikke den samme mailadresse til din butik, som dine kunder bruger til at kontakte dig.

Shopify-fakturaer sendes via mail til butiksejeren og eventuelle medarbejdere med tilladelsen Se fakturering og modtag faktureringsmails. Du kan ændre den mailadresse, som du bruger til at logge ind på din Shopify-administrator eller til at modtage fakturaer ved at opdatere butiksejerens medarbejderoplysninger.

Trin:

Rediger din butiks kundefokuserede mailadresse

Din kundefokuserede mailadresse er den mailadresse, som dine kunder bruger til at kontakte dig vedrørende produkter, ordrer eller andre spørgsmål omkring din butik. Det er også den mailadresse, der vises til dine kunder, når de modtager en ordrenotifikation fra din butik fra mail.

Trin:

1. Gå ind på siden Generelt og find afsnittet Butiksoplysninger.

2. Skift Afsenders mailadresse.

3. Klik på Gem.

Rediger butiksejerens profil

Butiksejeren har en profil, der ligner medarbejdernes. Mailadressen og adgangskoden, som butiksejeren bruger til at logge ind på Shopify, er knyttet til hans eller hendes profil.

Trin:

1. Log ind på din butik som butiksejeren.

2. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.

3. Klik på Administrer konto.

4. Opdater butiksejerens kontooplysninger.