Administrer din Shopify-konto

Du kan administrere din faktureringsperiode, dine faktureringsoplysninger, din Shopify-abonnementsordning, din butikstype og din butiksstatus fra siden Indstillinger.

Få mere at vide om medarbejdertilladelser, der administreres af butiksejere, under Medarbejdertilladelser. Se Sæt din butik på pause, eller luk den, hvis du vil vide mere om, hvordan du ændrer din butiksstatus.

Bekræftelse af din konto

Din konto blev identificeret med en .myshopify.com-webadresse, som blev konfigureret under oprettelsen af din Shopify-konto.

Shopify Support beder om din webadresse, hvis du kontakter dem for at få hjælp. Du skal angive din webadresse for at bekræfte, at du er butiksejeren. Hvis du konfigurerer et tilpasset domæne for din butik, vil din .myshopify.com-webadresse adskille sig fra din kundefokuserede webadresse.

Selv hvis du ændrer det kundefokuserede navn på din webshop eller dit juridiske virksomhedsnavn, vil din .myshopify.com-webadresse altid være den samme.

For at finde din .myshopify.com-webadresse kan du kigge på adresselinjen i din browser, når du er logget ind på din butiks administrator:

Se din .myshopify.com-webadresse i adressefeltet i din browser, når du er logget ind på din Shopify-administrator.

Opdater din faktureringsperiode

Faktureringsperioden eller faktureringscyklussen er tidsrummet mellem fakturaerne. Du kan forlænge dette tidsrum, men du kan ikke vælge, hvilken dag i måneden, du modtager fakturaen. Faktureringsperioden er som standard hver 30. dag, og den pris, der er knyttet til din Shopify-abonnementsordning kan findes på den faktura, der udstedes sidst i hver periode.

Hvis muligheden er tilgængelig på dit abonnement, kan du optjene en rabat ved at acceptere en længere faktureringsperiode.

Bemærk: Abonnementsgebyrer kan ikke refunderes. Du kan få mere at vide under Shopifys Servicevilkår.

Trin:

1. Log ind som butiksejer.
  1. Klik på Sammenlign abonnementer.

2. Klik på Skift faktureringsperiode (hvis du ikke kan se knappen Skift faktureringsperiode, kan du ikke øge længden af din faktureringsperiode på dit nuværende abonnement).

Hvis du ikke kan se linket, skal du finde dit abonnement og klikke på Vælg dette abonnement.

3. Når betalingsmulighederne vises, skal du vælge din ønskede faktureringsperiode.

4. Læs beskrivelsen af de kreditkorttransaktioner, som du accepterer.

Bemærk: Din aktuelle faktureringsperiode afsluttes og der sendes en faktura til dig. Der påbegyndes en ny faktureringsperiode for dit nye abonnement, og du bliver krediteret for ubrugte perioder, som du allerede har betalt for.

1. Klik på Bekræft ændringer for at acceptere den nye aftale.

Opdater dine faktureringsoplysninger

Dine faktureringsoplysninger inkluderer dit kreditkortnummer og din faktureringsadresse. Hvis du har behov for at ændre dine faktureringsoplysninger, kan du gøre dette i menuen Indstillinger i din administrator.

Foretag ændringer af dine kreditkortoplysninger

Hvis du får et nyt kreditkortnummer, skal du huske at opdatere det på din Shopify-konto.

Trin:

1. Log ind som butiksejer.

2. Klik på Indstillinger og derefter Fakturering.

3. Klik på Erstat kreditkort i afsnittet Faktureringsoplysninger.

4. Udfyld felterne med kreditkortoplysninger og klik derefter på Bekræft.

Rediger din faktureringsadresse

Hvis du redigerer den adresse, der er knyttet til dit kreditkort, skal du sørge for at opdatere dine faktureringsoplysninger.

Trin:

1. Log ind som butiksejer.

2. Klik på Indstillinger og derefter Fakturering.

3. Klik på Erstat kreditkort i afsnittet Faktureringsoplysninger.

4. Klik på Opdater faktureringsadresse.

5. Udfyld din faktureringsadresse og klik derefter på Bekræft.

Opdater dit abonnement

Hvis du har en prøveperiode og gerne vil tegne et abonnement, eller hvis du gerne vil ændre dit nuværende abonnement, kan du gøre dette via siden Indstillinger i din administrator.

Hvis du opdaterer dit abonnement, udstedes der med det samme en faktura, der kun afspejler abonnementsgebyret for dit nye abonnement. Prisen på dit foregående abonnement beregnes proportionalt og modregnes prisen på dit nye abonnement for den måned, hvor du ændrer dit abonnement. Den faktura, du modtager for dit abonnement, inkluderer ikke andre udestående debiteringer på din konto. Disse debiteringer bliver faktureret, når de udestående debiteringer på din konto når din faktureringsgrænse eller ved udgangen af din faktureringsperiode.

Se dit nuværende abonnement

Du kan se, hvilket abonnement du har, i afsnittet Abonnementsoplysninger.

Du kan også se en kort beskrivelse af fordelene ved at opgradere til et abonnement på et højere niveau. Hvis du ønsker at opgradere dit abonnement, skal du klikke på Opgrader abonnement.

Opgrader dit abonnement

Hvis du ved, at du vil opgradere dit abonnement, kan du gøre dette i afsnittet Abonnementsdetaljer.

Hvis du opgraderer til et aktivt abonnement under en gratis prøveperiode, mister du ikke det arbejde, som du har gennemført under prøveperioden. Du modtager en e-mail fra Shopify om, at din faktureringsdato er blevet ændret.

Shopify holder op med at debitere dig for dit forrige abonnement og begynder at debitere dig for det nye på den dato, hvor du opgraderer. Hvis du har en gratis prøveperiode, påvirkes længden af din gratis prøveperiode ikke på nogen måde.

Trin:

1. Log ind som butiksejer.
  1. Klik på Opgrader abonnement.

2. Klik på Opgrader abonnement igen for at fortsætte.

3. Vælg en faktureringsperiode og læs beskrivelsen af de kreditkorttransaktioner, som du accepterer.

Bemærk: Hvis du ændrer faktureringsperioden, når du skifter abonnement, sendes fakturaen for dit nuværende abonnement til dig med øjeblikkelig betaling. Den nye faktureringsperiode for dit nye abonnement starter. Ellers fortsætter du på den samme faktureringsperiode og dine betalinger justeres.

1. Klik på Bekræft ændringer for at acceptere den nye aftale eller klik på Annuller.

Skift dit abonnement

Hvis du ønsker at ændre dit abonnement, kan du vælge én af de tilgængelige valgmuligheder.

Trin:

1. Klik på Sammenlign abonnementer i afsnittet Abonnementsoplysninger.

2. Klik på Vælg dette abonnement for at vælge ét af de tilgængelige abonnementer.

3. Klik på en faktureringsperiode og læs beskrivelsen af de kreditkorttransaktioner, som du accepterer.

Bemærk: Hvis du skifter abonnement uden at skifte faktureringsperioden, fortsætter du på den samme faktura og dine betalinger justeres. Hvis du skifter faktureringsperiode, lukkes fakturaen for dit aktuelle abonnement og den sendes til dig. På samme tidspunkt påbegyndes den nye faktureringsperiode for dit nye abonnement, og du bliver krediteret for ubrugt tid, som du allerede har betalt for.

1. Klik på Bekræft ændringer for at acceptere den nye aftale eller klik på Annuller.

Skift butikstype

Hvis du er butiksejeren, kan du skifte din butikstype når som helst.

Trin:

1. Log ind som butiksejer.
  1. Fra indstillingssiden Salgskanaler kan du tilføje eller fjerne en webshop, en Shopify POS-detailforretning eller en anden tilgængelig butikstype.

Skift e-mailadressen for din konto

Din kontomail er den e-mailadresse, du brugte, da tilmeldte dig Shopify. Shopify bruger denne e-mail til at kontakte dig vedrørende din konto.

Din butiks interne e-mail er ikke den samme e-mail, som du bruger til at logge ind på din Shopify-administrator. Hvis du er butiksejeren, er den e-mail, som du bruger til at logge ind på administratoren knyttet til din butiksejer-medarbejderkonto. Shopify-fakturaer sendes også til den e-mailadresse, der er knyttet til butiksejerens medarbejdere. Hvis du vil ændre den e-mailadresse, som du bruger til at logge ind på din Shopify-administrator eller til at modtage fakturaer, skal du opdatere butiksejerens medarbejderoplysninger.

Trin:

1. Gå ind på siden Generelt og find feltet Butiksoplysninger.

2. Rediger Butiksejerens e-mailadresse.

3. Klik på Gem.

Rediger din butiks kundefokuserede e-mailadresse

Din kundefokuserede e-mailadresse er den e-mailadresse, som dine kunder ser. Det er sådan, de kontakter dig vedrørende produkter, ordrer og andre spørgsmål omkring din butik. Det er også den adresse, som kunder ser, når de modtager en ordrenotifikation fra din butik via e-mail.

Trin:

1. Gå ind på siden Generelt og find afsnittet Butiksoplysninger.

2. Rediger Kunderettet e-mailadresse.

3. Klik på Gem.

Rediger butiksejerens profil

Butiksejeren har en profil, der ligner medarbejdernes. E-mailadressen og adgangskoden, som butiksejeren bruger til at logge ind på Shopify, er knyttet til hans eller hendes profil.

Trin:

1. Log ind som butiksejer.

2. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.

3. Klik på Administrer konto eller Din profil.

Bemærk: Hvis du ikke har konfigureret et enkeltlogin, vil du se Din profil i stedet for Administrer konto.

1. Opdater butiksejerens kontooplysninger.

2. Klik på Gem.