Medarbejdertilladelser

Tilladelser afgør, hvilket adgangsniveau dine medarbejdere har til butikken.

Dine medarbejdere skal muligvis have specifikke tilladelser afhængigt af deres roller, som f.eks. Loginkravene til Shopify POS. Overvej nøje, hvilke tilladelser du giver til medarbejdere og samarbejdspartnere.

Du kan få mere at vide om, hvordan du opretter eller opdaterer medarbejderkonti, under Administrer medarbejdere.

Butiksejeres tilladelser

En Shopify-butik kan kun have én butiksejer. Det er som regel den person, der åbnede butikken. Du kan se, hvem der er angivet som butiksejer, ved at klikke på Indstillinger > Brugere og tilladelser i din Shopify-administrator. Mailbeskeder fra Shopify sendes til butiksejerens mailadresse.

Nogle handlinger er kun tilgængelige for butiksejeren:

Du kan overføre ejerskabet af en butik til en anden medarbejder.