Typer af medarbejdertilladelser

Du kan angive medarbejdertilladelser i din Shopify-administrator.

Hver slags medarbejdertilladelse giver dine medarbejdere adgang til en bestemt del af din Shopify-administrator:

Tilladelser for medarbejderkonti
Tilladelse Beskrivelse
Generelt
Hjemme Adgang til information på startsiden, herunder salgsinformationer.
Ordrer Opret, se, opdater og slet ordrer og ordrenotifikationer.
Eksporter Tilladelse til at eksportere ordrer, ordrekladder, kunder og produkter separat fra hovedtilladelsen. Du kan f.eks. give en medarbejder adgang til afsnittet Kunder, men ikke give denne medarbejder mulighed for at eksportere kundedata. Denne tilladelse er kun tilgængelig for Shopify Plus-abonnementer.
Ordrekladder Adgang til at oprette, ændre og slette tilpassede ordrer.
Produkter Adgang til at se, oprette og ændre produkter. Adgang til lager og lagerstyring. Adgang til at se, oprette og ændre kollektioner
Gavekort Adgang til at se og oprette gavekort.
Kunder Adgang til at se kundedatabasen, og mulighed for at oprette, ændre og slette kunder.
Rapporter Adgang til alle tilgængelige rapporter. På nuværende tidspunkt kan du ikke vælge bestemte rapporter, som medarbejderne kan eller ikke kan se.
Dashboards Adgang til Oversigtsdashboard, som giver en oversigt over salg og statistikker for alle salgskanaler.
Markedsføring Adgang til at se og oprette markedsføringskampagner.
Rabatter Adgang til at se og oprette rabatter.
Oversættelser Brug dette til at udgive eller fjerne udgivelsen af webshoppen på andre sprog en standardsproget. Hvis medarbejdere ikke har denne tilladelse, kan de dog ændre webshoppens standardsprog og sproget på deres egne konti.
Apps Adgang til at se og klikke på applikationer. Det er kun butiksejeren, der kan godkende applikationsopkrævninger. Medarbejdere skal have Fulde tilladelser for at kunne downloade gratis apps.
Indstillinger Adgang til at se indstillingsafsnittene for Generelt, Betalingstjenesteudbyder, Betaling, Levering, Skatter, Lokationer, Gavekort, Meddelelser, Filer, Salgskanaler, Konto er Abonnement og tilladelser, Butikkens sprog og Juridisk. Adgang til at oprette webhooks for at sende data om de emner, som medarbejdere har tilladelse til at se. Det er kun butikkens ejer, der kan se faktureringsoplysninger eller foretage ændringer i butikkens abonnements- eller bankoplysninger.
Webshop
Temaer Adgang til at ændre butikkens benyttede tema.
Blogopslag og Sider Adgang til at oprette, ændre og slette blogopslag og sider.
Navigation Adgang til at oprette, ændre og slette navigationsknapper.
Domæner Adgang til at se og ændre domæneinformation.
Kassesystem
Lokationer Adgang til at oprette, ændre og slette POS-lokationer.
App- og kanaladgang
App- og kanaladgang Giv adgang til specifikke apps og kanaler i stedet for at give adgang til eller nægte adgang til fuld adgang til alle apps og kanaler. Du kan f.eks. give en medarbejder adgang til kanalerne Facebook og Engrossalg, men ikke til kanalen Webshop. Denne tilladelse er kun tilgængelig for Shopify Plus-abonnementer.