Tildeling af følsomme tilladelser til medarbejdere

Som butiksejer har du automatisk tilladelser, der gør det muligt for dig at se private butiksdata, som f.eks. dine private bankoplysninger, andre finansielle oplysninger eller kundedata. Disse tilladelser er kendt som følsomme tilladelser. I takt med at du skaber vækst i din virksomhed, kan du muligvis ønske at uddelegere bestemte opgaver til medarbejdere, som kræver, at medarbejderne har adgang til dine private butiksdata.

Du kan gøre følgende ved at give dine medarbejdere følsomme tilladelser:

• bruge mindre tid på at administrere din virksomhed og mere tid på at skabe vækst i din virksomhed
  • uddelegere nogle workflows, f.eks. GDPR-anmodninger, og opdatering af indstillingerne for betaling
  • føle dig tryg ved at aktivere totrinsgodkendelse for din konto, og dermed gøre din konto mindre sårbar
  • distribuere følsomme opgaver til flere medarbejdere for at sikre, at én medarbejders konto ikke er sårbar
  • frigive ejerskabet af din butik uden problemer

Følsomme tilladelser

Følgende tilladelser viser private butiksdata:

• Anmod om data
  • Rediger tilladelser
  • Rediger betalingsmetoder for fakturaer, og betal fakturaer
  • Administrer andre betalingsindstillinger

Opgaver, som kun butiksejeren kan udføre

En Shopify-butik kan kun have én butiksejer. Det er som regel den person, der åbnede butikken. Du kan se, hvem der er angivet som butiksejer ved at klikke på Indstillinger > Brugere og tilladelser i Shopify-administratoren. Mailbeskeder fra Shopify sendes til butiksejerens mailadresse.

Følgende opgaver er kun tilgængelige for butiksejeren, uanset hvilke følsomme tilladelser, som du har givet til dine medarbejdere: