Adgang til administratormulighederne på siden Indstillinger

Medarbejdere skal have tilladelsen Administrer indstillinger for at få adgang til de fleste, men ikke alle administratormuligheder på siden Indstillinger i Shopify-administratoren. Denne tabel angiver minimumskravene for tilladelser, som medarbejdere skal have for at få adgang til de forskellige muligheder på siden Indstillinger. Medarbejdere skal dog normalt have flere tilladelser for at kunne redigere indstillingerne for hver mulighed.

Få mere at vide om medarbejdertilladelser under Beskrivelse af medarbejdertilladelser.

tabelbeskrivelse
Mulighed for Indstillinger Beskrivelse Minimumskrav for tilladelser
Butiksoplysninger Giver dig mulighed for at se og opdatere dine butiksoplysninger.
  • Administrer indstillinger
Abonnement

Giver dig mulighed for at se dit Shopify-abonnement.

Alle medarbejdere kan se abonnementsoplysningerne, men det er kun butiksejeren, der kan foretage ændringer af abonnementet.

Fakturering

Giver dig mulighed for at administrere dine betalingsmetoder for køb og fakturaer i Shopify.

For shopejere i USA: Denne indstilling findes i afsnittet Finans i Shopify-administratoren.

• Se fakturering og modtag faktureringsmails
Brugere og tilladelser

Giver dig mulighed for at administrere, hvad dine medarbejdere kan se og administrere i din butik.

Hvis en medarbejder ikke har tilladelserne Administration, kan vedkommende redigere sine egne kontooplysninger, men vedkommende vil ikke kunne administrere andre medarbejderkonti. Få mere at vide om de tilladelser, der påkrævet i forbindelse med administration af andre medarbejderkonti, under beskrivelsen af medarbejdertilladelser.

Betalinger

Giver dig mulighed for at aktivere og administrere din butiks betalingsudbydere.

Hvis en medarbejder kun har tilladelsen Se Shopify Payments-udbetalinger og ikke har tilladelsen Administrer indstillinger, vil vedkommende kun have adgang til udbetalingsoplysningerne, men ikke til betalingsoplysningerne.

• Administrer indstillinger
  • Ordrer
  • Produkter
Betaling Giver dig mulighed for at tilpasse din onlinebetalingsproces.
  • Administrer indstillinger
Forsendelse og levering Giver dig mulighed for at administrere, hvordan du sender ordrer til kunder.
  • Administrer indstillinger
Skatter og told Giver dig mulighed for at administrere, hvordan din butik opkræver skatter og told.
  • Administrer indstillinger
Lokationer Giver dig mulighed for at administrere de steder, hvor du har lager, klargør ordrer og sælger produkter.
  • Administrer lokationer
Gavekort Giver dig mulighed for at aktivere Apple Wallet-kort og angive udløbsdatoer for gavekort.
  • Administrer indstillinger
Markeder Giver dig mulighed for at administrere de forskellige lande og områder, hvor du sælger dine produkter og tjenester.
  • Administrer indstillinger
  • Domæner
  • Dashboards
  • Rapporter
  • Produkter
Salgskanaler Giver dig mulighed for at administrere de salgskanaler, du bruger til at sælge dine produkter og tjenester.
  • Administrer indstillinger
  • Administrer og installer apps og kanaler
  • Produkter
Domæner Giver dig mulighed for at købe et nyt domæne gennem Shopify eller knytte dit tredjepartsdomæne til Shopify.
  • Administrer indstillinger
  • Domæner
Meddelelser Giver dig mulighed for at administrere de meddelelser, der sendes til dig og dine kunder.
  • Administrer indstillinger
Metafelter Giver dig mulighed for at udvide din butik ved at tilføje nye felter.
  • Administrer indstillinger
Filer Giver dig mulighed for at uploade billeder, videoer og dokumenter.
  • Administrer indstillinger
Sprog Giver dig mulighed for at administrere de sprog, som dine kunder kan se i din butik.
  • Administrer indstillinger
Politikker Giver dig mulighed for at administrere din butiks politikker om refusioner, beskyttelse af persondata samt servicevilkår og levering.
  • Administrer indstillinger