Adgang til administratormulighederne på siden Indstillinger

Medarbejdere skal have tilladelsen Administrer indstillinger for at få adgang til de fleste, men ikke alle administratormuligheder på siden Indstillinger i Shopify-administratoren. Denne tabel angiver minimumskravene for tilladelser, som medarbejdere skal have for at få adgang til de forskellige muligheder på siden Indstillinger. Medarbejdere skal dog normalt have flere tilladelser for at kunne redigere indstillingerne for hver mulighed.

Få mere at vide om medarbejdertilladelser under Beskrivelse af medarbejdertilladelser.

tabelbeskrivelse
Mulighed for Indstillinger Beskrivelse Minimumskrav for tilladelser
Butiksoplysninger Giver dig mulighed for at se og opdatere dine butiksoplysninger.
  • Administrer indstillinger
Abonnement

Giver dig mulighed for at se dit Shopify-abonnement.

Alle medarbejdere kan se abonnementsoplysningerne, men det er kun butiksejeren eller medarbejdere med tilladelsen Administrer abonnement, der kan ændre abonnementet. Det er kun butiksejeren, der kan sætte en butik på pause eller deaktivere den.

Fakturering

Giver dig mulighed for at administrere dine betalingsmetoder for køb og fakturaer i Shopify.

For shopejere i USA: Denne indstilling findes i afsnittet Finans i Shopify-administratoren.

• Se fakturering og modtag faktureringsmails
Brugere og tilladelser

Giver dig mulighed for at administrere, hvad dine medarbejdere kan se og administrere i din butik.

Hvis en medarbejder ikke har tilladelserne Administration, kan vedkommende redigere sine egne kontooplysninger, men vedkommende vil ikke kunne administrere andre medarbejderkonti. Få mere at vide om de tilladelser, der påkrævet i forbindelse med administration af andre medarbejderkonti, under beskrivelsen af medarbejdertilladelser.

Betalinger

Giver dig mulighed for at aktivere og administrere din butiks betalingsudbydere og udbetalingsoplysninger.

Hvis en medarbejder kun har tilladelsen Administrer indstillinger, kan de kun få adgang til betalingsoplysningerne.

Hvis en medarbejder har både tilladelserne Administrer indstillinger og Administrer andre betalingsindstillinger, kan de administrere betalingsindstillingerne.

Hvis en medarbejder har både tilladelserne Administrer indstillinger og Se Shopify Payments-udbetalinger, kan de få adgang til Shopify Payments-udbetalingsoplysninger.

Bemærk: Hvis du er shopejer i USA, kan du vælge Udbetalinger i afsnittet Finans i din Shopify-administrator.

• Administrer indstillinger
Betalingsproces Giver dig mulighed for at tilpasse din onlinebetalingsproces.
  • Administrer indstillinger
Forsendelse og levering Giver dig mulighed for at administrere, hvordan du sender ordrer til kunder.
  • Administrer indstillinger
Skatter og told Giver dig mulighed for at administrere, hvordan din butik opkræver skatter og told.
  • Administrer indstillinger
Lokationer Giver dig mulighed for at administrere de steder, hvor du har lager, klargør ordrer og sælger produkter.
  • Lokationer
Gavekort Giver dig mulighed for at aktivere Apple Wallet-kort og angive udløbsdatoer for gavekort.
  • Gavekort
Markeder Giver dig mulighed for at administrere de forskellige lande og områder, hvor du sælger dine produkter og tjenester.
  • Administrer indstillinger
  • Domæner
  • Dashboards
  • Rapporter
  • Produkter
Apps og salgskanaler Giver dig mulighed for at administrere de apps og salgskanaler, du bruger til at sælge dine produkter og tjenester.
  • Administrer og installer apps og kanaler
Domæner Giver dig mulighed for at købe et nyt domæne gennem Shopify eller knytte dit tredjepartsdomæne til Shopify.
  • Domæner
Brand Giver dig mulighed for at administrere dine brandingmaterialer, så du kan bruge dem på tværs af flere salgskanaler.
  • Administrer indstillinger
Meddelelser Giver dig mulighed for at administrere de meddelelser, der sendes til dig og dine kunder.
  • Administrer indstillinger
Tilpassede data Giver dig mulighed for at udvide din butik ved at tilføje metafelter for følgende ressourcer:
  • Produkter
  • Varianter
  • Kollektioner
  • Kunder
  • Ordrer
  • Lokationer
  • Sider
  • Blogs
  • Blogopslag
    • Metafeltdefinitioner og deres værdier har de samme brugertilladelser som den ressource, de er knyttet til. Metafelter for produkter kræver f.eks. produkttilladelser.
    Giver dig mulighed for at udvide din butik ved at tilføje objekter med flere felter til tilpasset indhold eller datastrukturer.
    • definitioner af metaobjekter
    • Metaobjektposter
    Sprog Giver dig mulighed for at administrere de sprog, som dine kunder kan se i din butik.
    • Administrer indstillinger
    Politikker Giver dig mulighed for at administrere din butiks politikker om refusioner, beskyttelse af persondata samt servicevilkår og levering.
    • Administrer indstillinger