Toegang tot beheeropties op de pagina Instellingen

Medewerkers hebben de machtiging Instellingen beheren nodig om toegang te krijgen tot de meeste, maar niet alle beheeropties op de pagina Instellingen in het Shopify-beheercentrum. Deze tabel geeft de minimale vereiste machtigingen weer die medewerkers nodig hebben om toegang te krijgen tot de verschillende opties op de pagina Instellingen. Medewerkers hebben echter meestal meer machtigingen nodig om de instellingen binnen elke optie te kunnen bewerken.

Raadpleeg de Beschrijving van medewerkersmachtigingen voor meer informatie over medewerkersmachtigingen.

tabelbeschrijving
Instellingsoptie Beschrijving Minimale vereiste machtigingen
Winkelgegevens Hiermee kun je je winkelgegevens bekijken en bijwerken.
  • Instellingen beheren
Abonnement

Hiermee kun je je Shopify-abonnement bekijken.

Elke medewerker kan de abonnementsgegevens bekijken, maar alleen de winkeleigenaar kan wijzigingen aanbrengen in het abonnement.

Facturatie

Hiermee kun je je betaalmethoden voor aankopen en facturen in Shopify beheren.

Merchants in de Verenigde Staten vinden deze optie in het gedeelte Financiën van het Shopify-beheercentrum.

• Bekijk facturen en ontvang factureringse-mails
Gebruikers en machtigingen

Hiermee kun je beheren wat je medewerkers in je winkel kunnen bekijken en beheren.

Als medewerkers geen Administratiemachtigingen hebben, kunnen medewerkers hun eigen accountgegevens bewerken, maar geen andere medewerkersaccounts beheren. Raadpleeg de beschrijving van medewerkersmachtigingen voor meer informatie over de machtigingen die nodig zijn om andere medewerkersaccounts te beheren.

Betalingen

Hiermee kun je de betalingsproviders van je winkel activeren en beheren.

Als een medewerker alleen de machtiging Uitbetalingen van Shopify Payments bekijken heeft en niet de machtiging Instellingen beheren, heeft de medewerker alleen toegang tot de uitbetalingsgegevens en niet tot de betaalgegevens.

• Instellingen beheren
  • Bestellingen
  • Producten
Checkout Hiermee kun je je online checkout-proces aanpassen.
  • Instellingen beheren
Verzending en bezorging Hiermee kun je beheren hoe je bestellingen naar je klanten verzend.
  • Instellingen beheren
Belastingen en douanerechten Hiermee kun je beheren hoe je winkel belastingen en douanerechten in rekening brengt.
  • Instellingen beheren
Locaties Hiermee kun je de plaatsen beheren waar je voorraad opslaat, bestellingen afhandelt en producten verkoopt.
  • Locaties beheren
Cadeaubonnen Hiermee kun je Apple Wallet-kaarten activeren en vervaldatums voor cadeaubonnen instellen.
  • Instellingen beheren
Markets Hiermee kun je de verschillende landen en regio's beheren waar je je producten en services verkoopt.
  • Instellingen beheren
  • Domeinen
  • Dashboards
  • Rapporten
  • Producten
Verkoopkanalen Hiermee kun je de verkoopkanalen beheren die je gebruikt om je producten en services te verkopen.
  • Instellingen beheren
  • Beheer en installeer apps en kanalen
  • Producten
Domeinen Hiermee kun je een nieuw domein kopen via Shopify of je externe domein verbinden met Shopify.
  • Instellingen beheren
  • Domeinen
Meldingen Hiermee kun je de berichten beheren die naar jou en naar je klanten worden verzonden.
  • Instellingen beheren
Metavelden Hiermee kun je je winkel uitbreiden door nieuwe velden toe te voegen.
  • Instellingen beheren
Bestanden Hiermee kun je afbeeldingen, video's en documenten uploaden.
  • Instellingen beheren
Talen Hiermee kun je de talen beheren waarin je klanten je winkel kunnen bekijken.
  • Instellingen beheren
Beleid Hiermee kun je het beleid van je winkel beheren over terugbetalingen, privacy en servicevoorwaarden en verzending.
  • Instellingen beheren