Shopify Inbox

Shopify Inbox maakt een enkele mailbox aan voor al je online klantinteracties. Met Shopify Inbox kun je klantgesprekken beheren, het chat-uiterlijk in je onlinewinkel aanpassen, automatische antwoorden maken en gespreksanalyses bekijken vanuit je Shopify-beheercentrum. Shopify Inbox is beschikbaar op internet via shopifyinbox.com en kan ook worden gedownload op mobiele iOS- en Android-apparaten.

Met Shopify Inbox kun je eenvoudig een chat toevoegen aan je onlinewinkel, zodat klanten je tijdens het winkelen een bericht kunnen sturen. Je kunt ook Inbox-berichten ontvangen van klanten die andere berichtenkanalen gebruiken, zoals Facebook Messenger en Apple Business Chat. Met Shopify Inbox kun je deze berichten bekijken en beantwoorden vanaf je desktop en mobiele apparaat.

Je kunt Shopify Inbox ook gebruiken om tekst of afbeeldingen te verzenden naar je teamleden die medewerkerslogins hebben in je Shopify-winkel.