Medewerkersmachtigingen

Machtigingen bepalen het toegangsniveau dat je medewerkers hebben voor je winkel.

Je medewerkers hebben mogelijk specifieke machtigingen nodig, afhankelijk van hun rol, zoals Shopify POS-loginvereisten. Bepaal goed voor jezelf welke machtigingen je je medewerkers en samenwerkers geeft.

Bekijk de pagina Medewerkers beheren voor meer informatie over hoe je medewerkersaccounts toevoegt en bewerkt.

Toestemmingen winkeleigenaren

Een Shopify-winkel kan maar één winkeleigenaar hebben. Dat is meestal degene die de winkel heeft geopend. Je kunt zien wie er geregistreerd staat als winkeleigenaar door te klikken op Instellingen > Gebruikers en machtigingen in je Shopify-beheercentrum. E-mailberichten van Shopify worden naar het e-mailadres van de winkeleigenaar gestuurd.

Sommige acties zijn alleen beschikbaar voor de winkeleigenaar:

Je kunt het eigendom van de winkel overdragen aan een andere medewerker.