Personalbehörigheter

Behörigheterna avgör vilken åtkomstnivå personalen har till din butik.

Din personal kan behöva särskilda behörigheter beroende på sin roll, till exempel Inloggningskrav för Shopify POS. Överväg noga vilka behörigheter som du ger till personal och samarbetspartner.

Läs mer om att lägga till och uppdatera personalkonton.

Behörigheter för butiksägare

En Shopify-butik kan bara ha en butiksägare. Det är vanligtvis personen som öppnade butiken. Du kan kontrollera vem som är listad som butiksägare genom att klicka på Inställningar > Användare och behörigheter i din Shopify-admin. E-postmeddelanden från Shopify skickas till butiksägarens e-postadress.

Vissa åtgärder är endast tillgängliga för butiksägaren:

Du kan överföra butiksägande till en annan medarbetare.