Nödvändiga personalbehörigheter för Shopify POS

Personalkonton behöver ha följande 13 behörigheter för att kunna logga in på Shopify POS med ett Shopify ID eller inloggningsuppgifter:

• Start (Hem)
  • Ordrar
  • Redigera ordrar
  • Orderutkast
  • Produkter
  • Presentkort
  • Kunder
  • Rapporter
  • Marknadsföring
  • Rabatter
  • App- och kanalåtkomst
  • Hantera inställningar
  • Hantera platser

Du måste också välja Ge Point of sale-åtkomst till denna personal i avsnittet Point of sale-åtkomst för att ge personal åtkomst till Shopify POS.

Personal med begränsade administratörsbehörigheter och endast POS-app-personal kan inte logga in på Shopify POS om inte butiksägaren eller ett personalkonto med nödvändig behörighet loggar in först.

Butiksägare och personal som har alla tillgängliga behörigheter kan logga in i Shopify POS-appen och visa PIN-koder för Shopify POS-personal.