Hallinnollisten asetusten käyttö Asetukset-sivulla

Henkilöstö tarvitsee Hallinnoi asetuksia -käyttöoikeuden useimpien, mutta ei kaikkien, Shopify-ylläpitäjän Asetukset-sivun hallinnollisten asetusten käyttämiseen. Tässä taulukossa luetellaan vaaditut vähimmäisoikeudet, jotka henkilöstön jäsenellä on oltava, jotta hän voi käyttää Asetukset-sivulla olevia asetuksia. Henkilöstön jäsenillä on kuitenkin yleensä oltava enemmän käyttöoikeuksia, jotta he voivat muokata asetuksia.

Saat lisätietoja henkilöstön käyttöoikeuksista tutustumalla kohtaan Henkilöstön käyttöoikeuksien kuvaus.

taulukon kuvaus
Asetusvaihtoehto Kuvaus Käyttöoikeuksien vähimmäisvaatimukset
Kaupan tiedot Antaa sinulle mahdollisuuden tarkastella ja päivittää kauppasi tietoja.
  • Hallinnoi asetuksia
Sopimus

Antaa sinulle mahdollisuuden tarkastella Shopify-sopimustasi.

Kuka tahansa henkilöstön jäsen voi tarkastella kaupan tietoja, mutta vain kaupan omistaja voi tehdä muutoksia sopimukseen.

Laskutus

Antaa sinulle mahdollisuuden hallinnoida ostosten ja laskujen maksutapoja Shopifyssa.

Yhdysvalloissa toimivilla kauppiailla tämä asetus on Shopify-ylläpitäjän Talous-osiossa.

• Näytä laskut ja vastaanota laskutussähköpostiviestejä
Käyttäjät ja käyttöoikeudet

Antaa sinulle mahdollisuuden hallita sitä, mitä henkilöstösi voi tarkastella ja hallinnoida kaupassasi.

Jos henkilöstön jäsenellä ei ole Hallinto-oikeuksia, hän voi muokata omia tilitietojaan, mutta hän ei voi hallinnoida muita henkilöstötilejä. Lue lisää muiden henkilöstötilien hallintaan tarvittavista käyttöoikeuksista tutustumalla henkilöstön käyttöoikeuksien kuvaukseen.

Maksut

Antaa sinulle mahdollisuuden aktivoida ja hallinnoida kauppasi maksupalveluiden tarjoajia.

Jos henkilöstön jäsenellä on vain Näytä Shopify Payments -maksut -käyttöoikeus, mutta ei Hallinnoi asetuksia -käyttöoikeutta, hän voi käyttää vain tulevien maksujen tietoja, ei lähtevien maksujen tietoja.

• Hallinnoi asetuksia
  • Tilaukset
  • Tuotteet
Maksu kassalla Antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa verkkokauppasi maksuprosessia.
  • Hallinnoi asetuksia
Lähetys ja toimitus Antaa sinulle mahdollisuuden hallita, miten toimitat tilaukset asiakkaillesi.
  • Hallinnoi asetuksia
Verot ja tullit Antaa sinulle mahdollisuuden hallita sitä, miten kauppasi veloittaa veroja ja tulleja.
  • Hallinnoi asetuksia
Sijainnit Antaa sinulle mahdollisuuden hallinnoida paikkoja, joissa varastoit tuotteita, jakelet tilauksia ja myydä tuotteita.
  • Hallinnoi sijaintipaikkoja
lahjakortit Antaa sinulle mahdollisuuden aktivoida Apple Wallet -kortteja ja määrittää lahjakorttien voimassaoloaikoja.
  • Hallinnoi asetuksia
Markkinat Antaa sinulle mahdollisuuden hallinnoida eri maita ja alueita, joissa myyt tuotteitasi ja palvelujasi.
  • Hallinnoi asetuksia
  • Verkkotunnukset
  • Dashboardit
  • Raportit
  • Tuotteet
Myyntikanavat Antaa sinulle mahdollisuuden hallinnoida myyntikanavia, joita käytät tuotteidesi ja palvelujesi myymiseen.
  • Hallinnoi asetuksia
  • Hallinnoi ja asenna sovelluksia ja kanavia
  • Tuotteet
Verkkotunnukset Antaa sinulle mahdollisuuden ostaa uuden verkkotunnuksen Shopifyn kautta tai yhdistää kolmannen osapuolen verkkotunnuksen Shopifyhin.
  • Hallinnoi asetuksia
  • Verkkotunnukset
Ilmoitukset Antaa sinulle mahdollisuuden hallinnoida sinulle ja asiakkaillesi lähetettyjä ilmoituksia.
  • Hallinnoi asetuksia
Metakentät Antaa sinulle mahdollisuuden laajentaa kauppaasi lisäämällä uusia kenttiä.
  • Hallinnoi asetuksia
Tiedostot Antaa sinulle mahdollisuuden ladata kuvia, videoita ja asiakirjoja.
  • Hallinnoi asetuksia
Kielet Antaa sinulle mahdollisuuden hallita kieliä, jotka asiakkaasi näkevät kaupassasi.
  • Hallinnoi asetuksia
Käytännöt Antaa sinulle mahdollisuuden hallinnoida kauppasi maksun palautuksiin, tietosuojaan, käyttöehtoihin sekä toimituksiin liittyviä käytäntöjä.
  • Hallinnoi asetuksia

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?