Toiminta Shopify-yhteistyökumppanien kanssa

Shopify-yhteistyökumppani­ohjelmassa on mukana kehittäjiä ympäri maailman. He kehittävät verkkosivustoja, sovelluksia ja teemoja, jotka auttavat sinua muokkaamaan kauppaasi.

Shopify-yhteistyökumppani­ohjelmassa on korkeat laatustandardit, ja Shopify-yhteistyökumppaneiden on noudatettava yhteistyökumppani­ohjelman sopimusta. Jos Shopify-yhteistyökumppani ei noudata yhteistyökumppani­ohjelman sopimusta, voidaan käytössä olevien käytäntöjen ja prosessien mukaisesti ryhtyä toimiin.

Jos arvelet, ettei Shopify-yhteistyökumppani noudata yhteistyökumppaniohjelman sopimusta, täytä -raportin yhteistyökumppanin rikkomuslomake.

Lue lisää Shopify-asiantuntijoiden palkkaamisesta Experts Marketplacessa sekä kaupallesi suunnatuista sovelluksista ja teemoista.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?