Teemat

Teema määrittää verkkokauppasi rakenteen, ominaisuudet ja tyylin. Eri teemoilla on erilaisia tyylejä ja asetteluja, ja ne tarjoavat erilaisia kokemuksia asiakkaille. Jos esimerkiksi myyt kylpylätuotteita, todennäköisesti haluat, että verkkokauppa antaa rentouttavan ja ylellisen vaikutelman. Jos puolestaan myyt elektroniikkaa, haluat ehkä tehdä verkkokaupasta energisen ja tyylikkään.

Shopify-teemat tarjoavat seuraavia lisäominaisuuksia:

• Kaikilla sivuilla olevat osiot - Mukauta useimpien verkkokauppasi sivujen sisältöä. Luo yksilöllisiä sivupohjia lisäämällä, järjestämällä tai poistamalla osioita ja lohkoja.
  • Tehostettu sovellustuki - Asenna tai vaihda sovelluksia ilman, että kosketkaan koodiin. Lisää sovellustoimintoja kaikkialle teemaasi sovelluslohkoja ja upotettuja sovelluslohkoja käyttämällä. Voit selata sovelluskokoelmaa löytääksesi sovelluksia, jotka integroituvat saumattomasti verkkokauppaasi.
  • Entistä parempaa sisältöä dynaamisten lähteiden avulla - Lisää dynaamisia, erikoistietoja mihin tahansa teeman asetukseen yhdistämällä asetus dynaamiseen lähteeseen. Dynaaminen lähde voi olla resurssimäärite tai metakentän arvo.
  • Kokoelman suodatus – Asiakkaat voivat suodattaa kaupassasi olevia kokoelmia saatavuuden, hinnan ja muiden tekijöiden mukaan.

Voit mukauttaa teemasi asetuksia Shopify Adminissa käyttämällä teemaeditoria. Jos teemassasi ei ole asetusta, jolla voisit tehdä haluamasi muutoksen, voit muokata teeman koodia.

Kun teet teemaan muutoksia tai vaihdat uuteen teemaan, tilin muut osat pysyvät ennallaan. Voit kokeilla teeman erilaisia tyylejä ja asetuksia murehtimatta ylläpidon muusta sisällöstä.