Verkkokaupan salasanasuojaus

Voit rajoittaa asiakkaan pääsyä verkkokauppaasi ottamalla käyttöön salasanasivun Salasanasuojaus-osiossa. Salasanasivu on kohdesivu, joka vaatii kaikilta vierailijoilta salasanan antamisen, jotta he voisivat päästä verkkokauppaasi. Jos haluat, että asiakkaasi pääsevät verkkokauppaasi, voit antaa heille verkkokauppasi salasanan.

Kun salasanasivusi on aktivoitu, hakukoneet löytävät vain verkkokaupan salasanasivun. Muut sivut, kuten tuotesivut, piilotetaan, eivätkä hakukoneet näytä näitä sivuja hakutuloksissaan.

Verkkokaupan salasanan lisääminen

Voit lisätä verkkokauppaasi salasanasuojauksen.

Toimi näin:

1. Valitse Shopifyn Admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Vieritä Salasanasuojaus-kohtaan ja valitse Rajoita pääsyä salasanalla.

3. Kirjoita Salasana-kohtaan salasana, jonka annat niille asiakkaille, joiden haluat käyvän verkkokaupassa. Älä käytä samaa salasanaa, jota käytät kirjautuaksesi hallintaan.

4. Kirjoita Viesti vierailijoille -kohtaan viesti, jonka haluat näyttää salasanasivulla. Jos et halua näyttää viestiä, jätä tämä kenttä tyhjäksi.

5. Klikkaa Tallenna.

Verkkokaupan salasanan poistaminen käytöstä

Jos poistat salasanasuojauksen, kuka tahansa voi vierailla verkkokaupassa.

Voit poistaa salasanasuojauksen verkkokaupastasi vasta valittuasi hinnoittelusuunnitelman. Jos valitset suunnitelman ilmaisen kokeilujakson aikana, sinulta ei veloiteta tilausmaksuja ennen kuin ilmainen kokeilujaksosi päättyy.

Verkkokaupan salasanan voi poistaa kahdella tavalla: Teemat-sivulta tai Shopify Adminin Verkkokauppa-kohdan Asetukset-sivulta.

Voit poistaa verkkokaupan salasanan Shopify Administa verkkokauppasi Teemat-sivulta.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkokauppa > Teemat

2. Näytöllä on banneri, jossa lukee "Verkkokauppasi on suojattu salasanalla". Klikkaa Poista salasana. Jos banneria ei näy, verkkokauppaasi ei ole suojattu salasanalla.

Voit poistaa verkkokaupan salasanan Shopify Administa verkkokauppasi Asetukset-sivulta.

Toimi näin:

1. Valitse Shopifyn Admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Siirry Salasanasuojaus-osioon.

3. Poista valinta kohdasta Rajoita pääsyä salasanalla.

4. Klikkaa Tallenna.

Muokkaa salasanasivun asetuksia

Voit muokata salasanasivulla näkyvää sisältöä, kuten tekstiä, värejä ja typografiaa.

Toimi näin:

1. Valitse Muut > Salasana. Jos valikossa ei ole Salasanasivua, sinun täytyy aktivoida verkkokauppasi salasanasuojaus.

2. Voit muokata salasanasivun osia seuraavasti:

3. Voit muokata teemasi asetuksia, kuten typografiaa, väriä, sosiaalisia asetuksia ja favicon-asetuksia, salasanasivusi mukauttamiseksi. Näitä asetuksia sovelletaan myös muuhun teemaasi. Voit muokata teemasi asetuksia seuraavasti:

Piilota alatunniste salasanasivulla

Voit piilottaa alatunnisteosan salasanasivulla.

Toimi näin:

1. Valitse Shopifyn Admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Siirry Salasanasuojaus-kohtaan. Liitä Viesti vierailijoille -kohtaan seuraava koodi:

<style>footer { display: none; }</style>
You can paste this code either above or below any existing content.
  1. Klikkaa Tallenna.

Piilota kaupan nimi salasanasivulla

Voit piilottaa kaupan nimen salasanasivulla.

Toimi näin:

1. Valitse Shopifyn Admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Siirry Salasanasuojaus-kohtaan. Liitä Viesti vierailijoille -kohtaan seuraava koodi:

<style>h1 { display: none; }</style>
You can paste this code either above or below any existing content.
  1. Klikkaa Tallenna.

Salasanasivusi teemakoodin muokkaaminen

Jos haluat tehdä mukautuksia, joita ei ole saatavilla teeman asetuksissa, voit muokata salasanasivun teeman koodia.

Toimi näin:

1. klikkaa Templates-hakemistossa password.liquid.

2. Mallissa password.liquid näet Liquid-tagit, jotka sisältävät salasanasivun muodostavat osat. Teemasi saattaa sisältää seuraavat Liquid-tagit:

{% section 'password-header' %}
{% section 'password-content' %}
{% section 'password-footer' %}
  1. Voit muuttaa minkä tahansa yllä olevan osan sisältöä klikkaamalla Sections-hakemistossa jotain seuraavista tiedostoista:

2. Muokkaa koodia tarpeidesi mukaan.

3. Klikkaa Tallenna.

Tiedosto password.liquid hakemistossa Templates on sisällytetty teemaan Liquid-tagilla {{ content_for_layout }}, joka löytyy salasanasivun asettelutiedostosta. Jos haluat tehdä muutoksia salasanasivun asettelutiedostoon, klikkaa tiedostonimeä password.liquid hakemistossa Layout.

Lisätietoja password.liquid-mallista on kohdassa password.liquid.