Teemojen lisensoinnin ymmärtäminen ja teemojen siirtäminen Shopifyssa

Kun ostat teeman Shopify Theme Storesta, teema lisensoidaan vain siihen kauppaan, josta teit oston. Tämä tarkoittaa, että lisensoimattomille teemoille ei ole tukea tai päivityksiä tarjolla, kun uusia ominaisuuksia julkaistaan. Lue lisää lisensoinnista Shopifyn käyttöehdoista.

Lisensoimattomien teemojen toiminnot

Jos saat ilmoituksen, että sinulla on lisensoimaton teema tai olet saanut Digital Millennium Copyright Act (DMCA) -ilmoituksen, sinun on tehtävä jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Osto: Harkitse teeman ostamista kauppaan, jossa aiot käyttää sitä.
  • Poista: Jos päätät, ettet osta teemaa, sinun täytyy poistaa se teemakirjastosta.
  • Siirto: Jos olet aiemmin ostanut teeman vanhaan kauppaan, mutta et enää käytä teemaa tässä kaupassa, voit ehkä siirtää sen uuteen kauppaasi.

Teeman siirtämistä koskevat vaatimukset

Kun siirrät Shopify Theme Storesta ostetun teeman, muista, että voit käyttää teemaa vain yhdessä kaupassa kerrallaan. Jos haluat siirtää maksullisen teeman onnistuneesti kaupasta toiseen, varmista, että seuraavat ehdot täyttyvät:

• Molempiin tileihin on liitetty saman tilinomistajan sähköpostiosoite.
  • Olet molempien tilien rekisteröity omistaja.
  • Suljet alkuperäisen kaupan, jossa teema ostettiin. Kun teema on siirretty, suljettua kauppaa ei voi avata uudelleen.

Teeman siirto

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkosivu > Teemat.
  2. Klikkaa siirrettävän teeman vieressä Toiminnot > Lataa teematiedosto. Sinulle lähetetään tiedoston sisältävä sähköpostiviesti.
  3. Lataa tiedosto sähköpostista laitteellesi.
  4. Varmista, että olet ladannut tiedoston kokonaan sähköpostista laitteeseen, ennen kuin jatkat.
  5. Poista teema alkuperäisestä kaupasta, mukaan lukien uudelleen nimetyt kopiot. Jos vain kopioita on olemassa, lisää ilmainen teema poistaaksesi kaikki maksulliset teeman kopiot.
  6. Sulje alkuperäinen kauppa.
  7. Jos haluat ladata teematiedoston uuteen kauppaan, siirry Verkkokauppa > Teemat -kohtaan ja klikkaa sitten Lisää teema > Lataa zip-tiedosto. Katso tarkemmat tiedot tutustumalla teemojen lisäämiseen, esikatseluun ja ostamiseen.
  8. Osta teema uudelleen uutta kauppaa varten.
  9. Valinnainen: Ota yhteyttä Shopify-tukeen saadaksesi hyvityksen alkuperäisen teeman laskusta. Hyvitykset perustuvat alkuperäiseen ostohintaan, vaikka tämänhetkinen hinta olisi korkeampi.

Ladattu sisältö

Tuotteet, kokoelmat, valikot, sivut ja blogipostaukset eivät sisälly teeman siirtoprosessiin. Jos haluat siirtää tietyntyyppisiä kaupan tietoja, kuten tuotteita ja asiakkaita koskevia tietoja, harkitse kaupan monistamista CSV-tiedostojen avulla. Tutustu myös siihen, miten voit valmistautua vaihtamaan teemoja tehokkaasti.