Teemojen mukauttaminen

Kun olet valinnut teeman, joka määrittelee verkkokauppasi peruskäyttötuntuman, voit mukauttaa teeman yksilölliseen brändiisi käyttämällä Shopify Adminin teemaeditoria. Teemaeditorin avulla voit esikatsella teemaa, tehdä muutoksia teeman asetuksiin sekä lisätä, poistaa, muokata ja järjestää sisältöä uudelleen. Lisätietoja teemaasi varten käytettävissä olevista osioista ja asetuksista on teeman dokumentaatiossa.

Jos teema ei sisällä asetuksia haluamillesi muutoksille ja HTML, CSS ja Liquid ovat sinulle tuttuja, voit muokata teeman koodia.

Tällä sivulla

Ennen kuin mukautat teemaa

Voit valmistautua teeman mukauttamiseen suorittamalla seuraavat suositellut tehtävät: