Ilmoituspalkin lisääminen

Voit lisätä verkkokauppaan ilmoituspalkin korostaaksesi esimerkiksi seuraavia yritystäsi koskevia tärkeitä tietoja:

• mahdolliset toimitusviiveet tai alueet, jotka eivät hyväksy kansainvälisiä lähetyksiä
  • uudet tai päivitetyt käytännöt
  • kaikki mahdolliset tällä hetkellä voimassa olevat kampanjat, kuten uudet lahjakortit

Joissakin teemoissa on sisäänrakennettu ilmoituspalkkiominaisuus, kun taas toiset teemat edellyttävät, että lataat sovelluksen ilmoituspalkin esittämistä varten.

Tarkista, onko teemassasi ilmoituspalkkiominaisuus

Voit tarkistaa, onko teemassasi ilmoituspalkkitoiminto seuraavilla tavoilla:

• Siirry kohtaan Verkkokauppa > Teemat ja valitse sitten Mukauta. Jos teemassasi on ilmoituspalkki, ilmoituspalkki näkyy osioluettelossa tai "Ylätunniste"-asetuksissa.
  • Katso teemasi dokumentaatiota. Jos käytät Shopifyn tukemaa teemaa, tutustu kohtaan Shopifyn ilmaiset teemat.
  • Ota yhteyttä teeman kehittäjään. Jos käytät Shopifyn tukemaa teemaa, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Jos teemassa on sisäänrakennettu ilmoituspalkkitoiminto, voit lisätä palkin verkkokauppaasi noudattamalla teemasi dokumentaatiota. Jos käytät Shopifyn tukemaa teemaa, tutustu kohtaan Shopifyn ilmaiset teemat.

Jos teemassasi ei ole banneritoimintoa tai vakio-ominaisuudessa haluamiasi asetuksia, voit ladata bannerisovelluksen.

Ilmoituspalkin lisääminen

Teemassasi voi olla vain yksi ilmoituspalkkiosio, mutta voit lisätä ilmoituspalkkiin jopa 12 ilmoituslohkoa.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkosivu > Teemat.
  2. Napsauta muokattavan teeman vierestä Mukauta.
  3. Napsauta Ilmoituspalkki-osiossa Lisää ilmoitus.
  4. Kirjoita Teksti-kenttään ilmoitusteksti.
  5. Valinnainen: Klikkaa Linkki-kenttää ja tee sitten jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Syötä URL-osoite, joka asiakkaat ohjataan tiettyyn sijaintiin.
    • Valitse verkkokauppasi sivu pudotusvalikosta.
  6. Klikkaa Tallenna.

Ilmoituspalkin muokkaaminen

Voit mukauttaa ilmoituspalkkia kolmella eri tavalla:

• Tyyli: Valitse värimalli, jos haluat muuttaa ilmoituspalkin taustan ja tekstin väriä.
  • Toiminto: Lisää ilmoituspalkkiin kielenvalitsin, maan tai alueen valitsin ja sosiaalisen median kuvakkeet.
  • Animaatio: Lisää useita ilmoituksia. Valitse, että ilmoitukset vaihtuvat automaattisesti, tai anna asiakkaidesi selata ilmoitukset manuaalisesti nuolipainikkeiden avulla.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkosivu > Teemat.
  2. Napsauta muokattavan teeman vierestä Mukauta.
  3. Klikkaa Ilmoituspalkki-osiota.
  4. Valinnainen: Jos haluat lisätä ilmoituspalkkiin kielivalitsimen, valitse Ota kielenvalitsin käyttöön.
  5. Valinnainen: Jos haluat lisätä ilmoituspalkkiin maan tai alueen valitsimen, valitse Ota maan/alueen valitsin käyttöön.
  6. Valinnainen: Jos haluat lisätä ilmoituspalkkiin sosiaalisen median kuvakkeita, valitse Näytä kuvakkeet tietokoneella.
  7. Valinnainen: Jos sinulla on useita ilmoituksia ja haluat, että ne vaihtuvat automaattisesti, toimi näin:

1. Valitse Kierrätä ilmoituksia automaattisesti.
    2. Valitse Vaihda diat joka -liukusäätimellä, kuinka usein ilmoitukset kiertävät.
    3. Muuta ilmoituspalkin järjestystä klikkaamalla ja vetämällä ⋮⋮-kuvaketta.
  8. Klikkaa Tallenna.

Ilmoituspalkin piilottaminen tai poistaminen

Voit piilottaa tai poistaa ilmoituspalkin, jos et halua, että se näkyy verkkokaupassasi. Ilmoituspalkin piilottaminen poistaa sen verkkokaupastasi poistamatta sitä kokonaan, ja voit asettaa sen näkyväksi verkkokaupassasi uudelleen. Ilmoituspalkin poistaminen kokonaan on pysyvä toimenpide, jota ei voi peruuttaa.

Vaiheet:

Ilmoitusbannerisovelluksen lataaminen

1. Siirry Shopify App Storeen.
  2. Hae sovellusta hakusanalla banner message tai announcement bar.
  3. Näytä sovelluksen ilmoitussivu klikkaamalla sovellusta.
  4. Jos olet tyytyväinen sovelluksen tietoihin, klikkaa Lisää sovellus.

Lisää banneri kauppaasi noudattamalla sovelluksen asennusohjeita ja muita sovelluksen kehittäjien asiakirjoja.