Suositellut tuotteet -osan lisääminen

Voit lisätä tuotesivuillesi osan, joka näyttää automaattisesti luodun luettelon tuotesuosituksista. Suositeltujen tuotteiden näyttäminen asiakkaille helpottaa uusien tuotteiden löytämistä ja voi lisätä verkkokauppojen myyntiä.

Tuotesuositusosion otsikko ja asettelu määritetään teemasi mukaan.

Tuotesuositusten ymmärtäminen

Tuotesuositukset perustuvat tuotteisiin, joita ostetaan yleensä yhdessä, tai vastaavien kokoelmien tuotteisiin. Tuotesuositukset muuttuvat tarkemmiksi ajan myötä, kun uusia tilauksia ja tuotetietoja tulee saataville.

Lisätietoja tuotesuositusten tiedoista on Shopifyn teemojen kehittämisen dokumentaatiossa.

Tuotesuositusten mukauttaminen

Tuotesuositukset on osio Online Store 2.0 -teemojen tuotesivulla. Voit mukauttaa tuotesuositusten ulkoasua lisäämällä nimen, hinnan, myyjän ja lyhyen kuvauksen tai voit piilottaa sen kokonaan tuotesivuiltasi. Sinulla voi olla vain yksi tuotesuositusosio tuotesivulla kerrallaan.

Toimi näin:

1. Valitse Tuotteet > Oletustuote, jos haluat ladata mallin teemaeditorissa.
  2. Seuraavat vaihtoehdot:

• Jos tuotesivullasi on tuotesuositusosio, klikkaa Tuotesuositukset.
    • Jos tuotesivulla ei ole tuotesuositusosiota, klikkaa + Lisää osio ja valitse sitten Tuotesuositukset.
  3. Napauta Tallenna.

Voit poistaa tuotesuositukset käytöstä klikkaamalla silmäsymbolia. Tuotesuositusten poistaminen käytöstä piilottaa kyseisen osion tuoteluettelostasi, mutta ei poista sitä.

Tuotesuositusten asetukset

Voit mukauttaa sitä, miten suositellut tuotteet näkyvät asiakkaalle. Suositellut tuotteet luodaan automaattisesti.

Tuotesuositukset-osion asetukset
Määrite Kuvaus
Otsikko Osion otsikko
Värimalli Tuotesuositukset-osion taustaväri. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
Kuvasuhde Määrittää tuotekortin kuvan kuvasuhteen. Valitse Sovita kuvaan (oletus), pystysuuntainen tai neliö.
Näytä toinen kuva hiirellä osoittaessa Kun asiakas siirtää hiiren kursorin tuotekuvan päälle, näytetään tuotteen toinen kuva, mikäli tuotteella on sellainen.
Näytä myyjä Näyttää tuotteiden myyjät.
Näytä tuotteen luokitus Tässä lohkossa näkyy tuotearvioiden keskiarvo tähtinä ja arvioiden lukumäärä sulkeissa, esimerkiksi: ★★★★★ (8). Tuotearvioiden näyttäminen edellyttää myös Shopify Product Reviewsin kaltaisen tuotearvostelusovelluksen käyttöä ja metakenttien määritelmiä kohteille reviews.rating_count ja reviews.rating.
Osion täyttö Lisää tilaa tuotesuositusosion ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä tuotesuositusosion ylä- tai alapuolelle 0–100 pikseliä tilaa.