Piilota Lisää ostoskoriin -painikkeet

Voit piilottaa tuotteiden ostoskoriin lisäämisen vaihtoehdon mukauttamalla tuotemallia, joka piilottaa tietyt lohkot, jotka liittyvät tuotteiden lisäämiseen ostoskoriin. Tämän jälkeen voit liittää tämän tuotemallin yhteen tai useampiin tuotteisiin, joita et halua asiakkaidesi pystyvän lisäämään ostoskoriinsa.

Lue lisää uusien mallien luomisesta ja mallien soveltamisesta tuotteisiin.

Piilota tiettyjen tuotteiden Lisää ostoskoriin -painikkeet

Tuotteille annetaan oletusarvoisesti oletustuotemalli. Luomalla erillisen ei-myytävänä-tuotemallin, voit piilottaa Lisää ostoskoriin -painikkeet yhden tai useamman tuotteen osalta ja jättää muut tuotteet edelleen sellaisiksi, että asiakas voi halutessaan lisätä niitä ostoskoriin.

Vaihe 1: Luo "ei-myytävänä" -tuotemalli

Jos haluat mukauttaa tiettyjä tuotteita muuttamatta oletustuotemallia, sinun on luotava uusi tuotemalli.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkosivu > Teemat.
  2. Etsi teema, jota haluat muokata, ja klikkaa sitten Mukauta.
  3. Klikkaa mallin valitsimesta Tuotteet > ⊕ Luo malli.
  4. Kirjoita Luo malli -valintaikkunassa uuden mallin nimi Nimi-tekstikenttään, kuten ei-myytävänä ja klikkaa sitten Luo malli.
  5. Siirry Osioiden navigointisivupalkissa kohtaan*Malli* > Tuotetiedot-lohkot ja tee sitten seuraavat muutokset:

1. Piilota Määrän valitsin -lohko klikkaamalla sen vieressä olevaa silmäkuvaketta.
    2. Piilota Osta-painike napauttamalla sen vieressä näkyvää silmäkuvaketta.
    3. Valinnainen: Piilota hintalohko klikkaamalla sen vieressä olevaa silmäkuvaketta.
  6. Valinnainen: Jos haluat lisätä tekstiä, josta asiakkaat saavat lisätietoja, kuten päivämäärän, jolloin myynnin odotetaan jatkuvan, lisää uusi osio ja mukauta sitä:

1. Lisää tekstikenttä klikkaamalla ⊕ Lisää lohko > Teksti.
    2. Klikkaa ja raahaa uusi tekstilohko ylös- tai alaspäin haluamaasi kohtaan tuotesivulla.
    3. Lisää viestisi lohkoasetusten sivupalkin tekstikenttään.
    4. Valitse haluamasi tekstityyli.
  7. Valinnainen: Jos haluat lisätä yhteydenottolomakkeen, lisää uusi osio ja mukauta sitä:

1. Lisää yhteydenottolomake klikkaamalla ⊕ Lisää osio > yhteydenottolomake.
    2. Klikkaa ja raahaa uusi Yhteydenottolomake-osio ylös- tai alaspäin haluamaasi kohtaan tuotesivulla.
    3. Mukauta yhteydenottolomaketta haluamallasi tavalla asetusten sivupalkissa. Voit esimerkiksi muokata Otsikkoteksti-kenttää niin, että se näyttää toimintakehotuksen, kuten Lähetä meille pyyntö liittyä jonoon.
  8. Klikkaa Tallenna.

Vaihe 2: Määritä Ei myynnissä -malli tuotteille

Kun malli ei-myynnissä on luotu, voit liittää sen yksittäiseen tuotteeseen tai useaan tuotteeseen kerralla.

Määritä ei-myynnissä-malli yksittäiselle tuotteelle:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Tuotteet.
  2. Klikkaa sen tuotteen nimeä, jonka haluat poistaa myynnistä.
  3. Valitse Teemamalli-osion pudotusvalikosta ei-myynnissä-malli.
  4. Klikkaa Tallenna.

Määritä ei-myynnissä-malli useammalle tuotteelle kerralla:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Tuotteet.
  2. Klikkaa niiden tuotteiden vieressä olevaa valintaruutua, jotka haluat poistaa myynnistä, ja klikkaa sitten Joukkomuokkaus.
  3. Klikkaa joukkoeditorissa kohtaa Sarakkeet ja sitten Malli, jolloin Malli-sarake lisätään editorin luetteloon.
  4. Määritä jokaiselle tuoterivin malliksi tuote.ei-myytävänä (product.not-for-sale).
  5. Klikkaa Tallenna.

Piilota Lisää ostoskoriin -painike kaikista tuotteista

Jos haluat piilottaa Lisää ostoskoriin -painikkeen kaikilta tuotteilta, mutta silti antaa asiakkaille mahdollisuuden selata kauppaasi, voit mukauttaa Oletusarvoista tuotemallia niin, että se ottaa muutokset käyttöön kaikissa olemassa olevissa ja tulevissa tuotteissa.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkosivu > Teemat.
  2. Etsi teema, jota haluat muokata, ja klikkaa sitten Mukauta.
  3. Klikkaa mallin valitsimesta kohtaa Tuotteet > Oletustuotteet.
  4. Siirry Osioiden navigointisivupalkissa kohtaan*Malli* > Tuotetiedot-lohkot ja tee sitten seuraavat muutokset:

1. Piilota Määrän valitsin -lohko klikkaamalla sen vieressä olevaa silmäkuvaketta.
    2. Piilota Osta-painike napauttamalla sen vieressä näkyvää silmäkuvaketta.
    3. Valinnainen: Piilota hintalohko klikkaamalla sen vieressä olevaa silmäkuvaketta.
  5. Valinnainen: Jos haluat lisätä tekstiä, josta asiakkaat saavat lisätietoja, kuten päivämäärän, jolloin myynnin odotetaan jatkuvan, lisää uusi osio ja mukauta sitä:

1. Lisää tekstikenttä klikkaamalla ⊕ Lisää lohko > Teksti.
    2. Klikkaa ja raahaa uusi tekstilohko ylös- tai alaspäin haluamaasi kohtaan tuotesivulla.
    3. Lisää viestisi lohkoasetusten sivupalkin tekstikenttään.
    4. Valitse haluamasi tekstityyli.
  6. Valinnainen: Jos haluat lisätä yhteydenottolomakkeen, lisää uusi osio ja mukauta sitä:

1. Lisää yhteydenottolomake klikkaamalla ⊕ Lisää osio > yhteydenottolomake.
    2. Klikkaa ja raahaa uusi Yhteydenottolomake-osio ylös- tai alaspäin haluamaasi kohtaan tuotesivulla.
    3. Mukauta yhteydenottolomaketta haluamallasi tavalla asetusten sivupalkissa. Voit esimerkiksi muokata Otsikkoteksti-kenttää niin, että se näyttää toimintakehotuksen, kuten Lähetä meille pyyntö liittyä jonoon.
  7. Klikkaa Tallenna.