Lisää ostoskoriin -painikkeen piilottaminen tuotesivuilla

Voit piilottaa tuotteiden ostoskoriin lisäämisen vaihtoehdon asiakkailta mukauttamalla tuotemallia, joka piilottaa tietyt lohkot, jotka liittyvät tuotteiden lisäämiseen ostoskoriin. Tämän jälkeen voit määrittää tämän tuotemallin yhdelle tai useammalle tuotteelle, joita et halua asiakkaiden pystyvän lisäämään ostoskoriinsa. Tämä tarkoittaa, että Lisää ostoskoriin -painike ei näy tuotesivuilla, joille määrität uuden tuotemallin.

Saatat haluta piilottaa Lisää ostoskoriin -painikkeen tietyiltä tuotesivuilta seuraavissa skenaarioissa:

• Asiakkaiden täytyy ottaa yhteyttä sinuun saadakseen tarjouksen tuotteen hinnasta.
  • Sinulla täytyy olla ennakkotilausvaihtoehto Lisää ostoskoriin -painikkeen sijaan.
  • Myyt tilaustyönä tehtyjä tuotteita, ja asiakkaiden täytyy ottaa sinuun yhteyttä tuotevaatimuksista ennen ostoa.

Voit määrittää tuotesivuille vain tuotemalleja, jotka liittyvät julkaistuun teemaan. Jos luot uuden mallin teemassa, joka ei ole julkaistu teema, sinun täytyy ensin julkaista teema määrittääksesi sen mallit tuotteille.

Lue lisää uusien mallien luomisesta ja mallien soveltamisesta tuotteisiin.

Tiettyjen tuotteiden Lisää ostoskoriin -painikkeen piilottaminen

Tuotteille määritetään oletuksena oletustuotemalli. Voit luoda erillisen ei-myytävänä-tuotemallin piilottaaksesi Lisää ostoskoriin -painikkeen yhdeltä tai useammalta tuotteelta mutta jättääksesi muut tuotteet edelleen ostettaviksi verkkokaupassa.

Ei-myytävänä-tuotemallin luominen

Jos haluat mukauttaa tiettyjä tuotteita muuttamatta oletustuotemallia, sinun on luotava uusi tuotemalli.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkosivu > Teemat.
  2. Etsi teema, jota haluat muokata, ja klikkaa sitten Mukauta.
  3. Klikkaa etusivun pudotusvalikkoa ja klikkaa sitten Tuotteet > ⊕ Luo malli.
  4. Anna Luo malli -valintaikkunassa uuden mallin nimi Nimi-kenttään, kuten ei-myytävänä, ja klikkaa sitten Luo malli.
  5. Siirry Osioiden navigointisivupalkissa kohtaan*Malli* > Tuotetiedot-lohkot ja tee sitten seuraavat muutokset:

1. Vie hiiren kohdistin Määrän valitsin -lohkon päälle ja piilota sitten lohko klikkaamalla silmäkuvaketta.
    2. Vie hiiren kohdistin Osta-painikkeet-lohkon päälle ja piilota sitten lohko klikkaamalla silmäkuvaketta.
    3. Valinnaista: vie hiiren kohdistin Hinta-lohkon päälle ja piilota sitten lohko klikkaamalla silmäkuvaketta.
  6. Valinnaista: jos haluat lisätä tuotesivulle tekstiä, josta asiakkaat saavat lisätietoja (kuten päivämäärän, jolloin myynnin odotetaan jatkuvan, jos tuotetta ei ole saatavana), voit lisätä uuden lohkon ja mukauttaa sitä seuraavasti:

1. Lisää tekstilohko klikkaamalla Tuotetiedot-osiossa ⊕ Lisää lohko > Teksti.
    2. Klikkaa ja raahaa uusi tekstilohko haluamaasi kohtaan tuotesivulla.
    3. Lisää Teksti-asetusten sivupalkissa tekstisi Teksti-kenttään.
    4. Valitse haluamasi tekstityyli.
  7. Valinnaista: jos haluat lisätä yhteydenottolomakkeen, voit lisätä uuden osion ja mukauttaa sitä tuotesivulla seuraavasti:

1. Klikkaa Malli-paneelissa ⊕ Lisää osio > Yhteydenottolomake.
    2. Klikkaa ja raahaa uusi Yhteydenottolomake-osio haluamaasi kohtaan tuotesivulla.
    3. Mukauta yhteydenottolomakettasi haluamallasi tavalla Yhteydenottolomake-asetusten sivupalkissa. Voit esimerkiksi muokata Otsikko-tekstikenttää näyttämään toimintakehotuksen, kuten Lähetä meille pyyntö liittyä jonoon.
  8. Klikkaa Tallenna.

Ei-myytävänä-mallin määrittäminen yksittäiselle tuotteelle

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Tuotteet.
  2. Klikkaa sen tuotteen nimeä, jonka Lisää ostoskoriin ‑painikkeen haluat piilottaa.
  3. Klikkaa Teemamalli-osiossa pudotusvalikkoa ja valitse sitten ei-myytävänä-malli.
  4. Klikkaa Tallenna.

Ei-myytävänä-mallin määrittäminen usealle eri tuotteelle joukkona

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Tuotteet.
  2. Klikkaa valintaruutua niiden tuotteiden vierestä, joilta haluat piilottaa Lisää ostoskoriin -painikkeen, ja klikkaa sitten Joukkomuokkaus.
  3. Klikkaa joukkoeditorissa Sarakkeet ja sitten Malli, jolloin Malli-sarake lisätään editorin taulukkoon.
  4. Määritä jokaiselle tuoterivin malliksi tuote.ei-myytävänä (product.not-for-sale).
  5. Klikkaa Tallenna.

Kaikkien tuotteiden Lisää ostoskoriin -painikkeen piilottaminen

Jos haluat piilottaa Lisää ostoskoriin -painikkeen kaikilta tuotteilta mutta silti antaa asiakkaille mahdollisuuden selata verkkokauppaasi, voit mukauttaa oletustuotemallia ottamaan muutokset käyttöön kaikissa nykyisissä ja tulevissa tuotteissa.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkosivu > Teemat.
  2. Etsi teema, jota haluat muokata, ja klikkaa sitten Mukauta.
  3. Klikkaa etusivun pudotusvalikkoa ja klikkaa sitten Tuotteet > Oletustuote.
  4. Siirry Osioiden navigointisivupalkissa kohtaan*Malli* > Tuotetiedot-lohkot ja tee sitten seuraavat muutokset:

1. Vie hiiren kohdistin Määrän valitsin -lohkon päälle ja piilota sitten lohko klikkaamalla silmäkuvaketta.
    2. Vie hiiren kohdistin Osta-painikkeet-lohkon päälle ja piilota sitten lohko klikkaamalla silmäkuvaketta.
    3. Valinnaista: vie hiiren kohdistin Hinta-lohkon päälle ja piilota sitten lohko klikkaamalla silmäkuvaketta.
  5. Valinnaista: jos haluat lisätä tuotesivuille tekstiä, josta asiakkaat saavat lisätietoja (kuten päivämäärän, jolloin myynnin odotetaan jatkuvan, jos tuotteita ei ole saatavana), voit lisätä uuden lohkon ja mukauttaa sitä seuraavasti:

1. Lisää tekstilohko klikkaamalla Tuotetiedot-osiossa ⊕ Lisää lohko > Teksti.
    2. Klikkaa ja raahaa uusi tekstilohko haluamaasi kohtaan tuotesivulla.
    3. Lisää Teksti-asetusten sivupalkissa tekstisi Teksti-kenttään.
    4. Valitse haluamasi tekstityyli.
  6. Valinnaista: jos haluat lisätä yhteydenottolomakkeen, voit lisätä uuden osion ja mukauttaa sitä tuotesivuilla seuraavasti:

1. Klikkaa Malli-paneelissa ⊕ Lisää osio > Yhteydenottolomake.
    2. Klikkaa ja raahaa uusi Yhteydenottolomake-osio haluamaasi kohtaan tuotesivulla.
    3. Mukauta yhteydenottolomaketta haluamallasi tavalla Yhteydenottolomake-asetusten sivupalkissa. Voit esimerkiksi muokata Otsikko-tekstikenttää näyttämään toimintakehotuksen, kuten Lähetä meille pyyntö liittyä jonoon.
  7. Klikkaa Tallenna.