Tilausviestien lisääminen ostoskorisivulle

Tilaushuomautusten avulla voit pyytää asiakkailta erityisiä ohjeita tilauksen valmistelua ja toimitusta varten. Voit ottaa tilauskommenttien tekstiruudun käyttöön kaikissa ilmaisissa Shopify-teemoissa ostoskorisivulla.

Tilausviestien lisääminen

Tilaushuomautukset voidaan ottaa käyttöön Ostoskorin teema-asetuksista. Noudata alla olevia ohjeita tai tutustu teemasi dokumentaatioon saadaksesi lisätietoja siitä, miten löydät tämän asetuksen teemasta.

Toimi näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkokauppa > Teemat.
  2. Etsi teema, jota haluat muokata, ja klikkaa sitten Mukauta.
  3. Klikkaa Teeman asetukset > Kortti.
  4. Valitse Ota tilauskommentit käyttöön.
  5. Napauta Tallenna.

Tilaushuomautustarran muokkaaminen

Voit muokata tilaushuomautusruudun vieressä tai yläpuolella näkyvää tarraa.

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja valitse sen jälkeen Toiminnot > Muokkaa kieliä.

2. Klikkaa Osiot. Jos et näe Osiot-tarraa, klikkaa kolmea pistettä (...) ja valitse Osiot pudotusvalikosta.

3. Vieritä alas Ostoskori-osioon. Kirjoita uusi tilauskommentti Huomautus-kenttään.

4. Napauta Tallenna.