Tilausviestien lisääminen ostoskorisivulle

Tilaushuomautusten avulla voit pyytää asiakkailta erityisiä ohjeita tilauksen valmistelua ja toimitusta varten. Voit ottaa tilauskommenttien tekstiruudun käyttöön kaikissa ilmaisissa Shopify-teemoissa ostoskorisivulla.

Tilausviestien lisääminen

Tilaushuomautukset voidaan ottaa käyttöön teemasi Ostoskori-sivulla. Noudata alla olevia ohjeita tai tutustu teemasi dokumentaatioon saadaksesi lisätietoja siitä, miten löydät tämän asetuksen teemasta.

Toimi näin:

1. Valitse Ostoskori, jos haluat ladata mallin teemaeditorissa.

2. Klikkaa Välisumma-lohkoa.

3. Valitse Ota tilauskommentit käyttöön.

4. Napauta Tallenna.

Tilaushuomautustarran muokkaaminen

Voit muokata tilaushuomautusruudun vieressä tai yläpuolella näkyvää tarraa. Tarrassa lukee oletuksena "Lisää kommentti tilaukseesi":

Tilaushuomautustarra

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja valitse sen jälkeen Toiminnot > Muokkaa kieliä.

2. Kirjoita Suodata käännöksiä -ruutuun Add a note, jotta tilaushuomautuksen käännös tulee näkyviin:

Tilausta koskevien merkintöjen käännös

3. Kirjoita uusi tilaushuomautustarra.

4. Napauta Tallenna.