Lägg till orderanteckningar på din varukorgssida

Du kan använda orderanteckningar för att samla in särskilda instruktioner från kunder om hur du ska förbereda och leverera en order. Du kan aktivera en textruta för orderanteckningar på din varukorgssida i ett gratis Shopify-tema.

Lägga till orderanteckningar

Orderanteckningar kan aktiveras i varukorgens temainställningar. Följ stegen nedan eller se dokumentationen för ditt tema för mer information om hur du hittar den här inställningen i ditt tema.

Steg:

1. Klicka på Varukorg i rullgardinsmenyn för sidval högst upp på sidan från din temaanpassningssida.
  2. Klicka på Avsnitt i det vänstra sidofältet.
  3. Klicka på Delsumma under avsnittet Mall.
  4. Markera eller avmarkera Aktivera varukorgsanteckning.
  5. Klicka på Spara.

Redigera din orderanteckningsetikett

Du kan redigera etiketten som visas ovanför eller bredvid rutan med orderanteckningar.

1. Hitta det tema du vill redigera och klicka sedan på ... > Redigera standardtemainnehåll.

2. Klicka på Avsnitt. Om du inte ser avsnittsetiketten klickar du på knappen ... och väljer sedan Avsnitt från rullgardinsmenyn.

3. Bläddra ner till varukorgsavsnittet. Ange det nya orderanteckningsmeddelandet i anteckningsfältet.