Teman

Ett tema styr organisering, utseende och stil i din webbutik. Olika teman har olika stilar och layouter och erbjuder olika upplevelser för dina kunder. Om du till exempel säljer spa-produkter vill du kanske att din webbutik känns avslappnad och lyxig. Om du säljer elektronik kanske du vill att din webbutik ska se energisk och elegant ut.

Shopify-teman erbjuder följande ytterligare funktioner:

• Avsnitt på varje sida – Anpassa innehållet på de flesta sidorna i din webbutik. Lägg till, ordna om eller ta bort avsnitt och block för att skapa unika sidolayouter.
  • Förbättrad appsupport – Installera eller ändra appar utan att behöva röra kod. Lägg till appfunktioner var som helst i ditt tema genom att använda appblock och appinbäddningar. Du kan bläddra i appsamlingen för att hitta appar som smidigt integreras med din webbutik.
  • Rikare innehåll med dynamiska källor – Lägg till dynamisk specialinformation i alla inställningar i ditt tema genom att ansluta inställningen till en dynamisk källa. En dynamisk källa kan vara ett resursattribut eller ett metafältsvärde.
  • Filtrering av produktserier – Gör det möjligt för kunder att filtrera produktserier i din butik efter tillgänglighet, pris och mer.

Du kan anpassa dina temainställningar i din Shopify-administratör genom att använda temaredigeraren. Du kan redigera din temakod om ditt tema inte har en inställning för en ändring som du vill göra.

Övriga delar av ditt konto påverkas inte när du gör ändringar i temat eller om du byter till ett nytt tema. Du kan experimentera med olika temastilar och inställningar utan att oroa dig för övrigt innehåll i din administratör.