Lägg till kompletterande produkter

Du kan lägga till ett block för kompletterande produkter till dina produktsidor i temaredigeraren.Lär dig hur du använder Shopify Search & Discovery-appen för att välja kompletterande produkter för din webbplats produktsidor.

Att visa upp kompletterande produkter för kunder gör det lättare för dem att upptäcka nya produkter, vilket kan bidra till att öka försäljningen i webbshoppen.

Rubriken och layouten för blocket med kompletterande produkter avgörs av ditt tema.

Anpassa utseendet på kompletterande produkter

Kompletterande produkter är ett block i avsnittet produktinformation på dina produktsidor, och är endast tillgängligt i Online Store 2.0-teman. Du kan anpassa utseendet på dina kompletterande produkter från dina produktsidor. Du kan bara ha ett kompletterande produktblock på en produktsida åt gången.

Steg:

Du kan dölja det kompletterande produktblocket genom att klicka på ögonikonen. Om du vill ta bort blocket helt från ditt tema kan du radera blocket.

Blockinställningar för kompletterande produkter

Du kan anpassa hur dina kompletterande produkter visas för dina kunder.

Inställningarna för det kompletterande produktblocket i avsnittet för produktinformation
Inställning Beskrivning
Rubrik

Blockets titel.

Visa som komprimerbar rad

När det är valt visas innehållet som komprimerat under en radflik. När en kund klickar på en titel expanderas fliken för att visa ytterligare innehåll.

Ikon

Välj en ikon som ska visas tillsammans med din rubrik när kompletterande produkter visas som en hopfällbar rad.

Maximalt antal produkter att visa

Välj det maximala antalet kompletterande produkter som ska visas. Välj ett värde mellan 1 och 10.

Antal produkter per sida

Antal kompletterande produkter som du vill visa per bildsida. Välj ett värde mellan 1 och 4.

Pagineringsstil

Stilen på bildnavigeringen som visas under bilderna.

• Prickar
  • Räknare (standard)
  • Siffror
Bildförhållande

Avgör bildförhållandet för produktkortsbilderna.

• Porträtt
  • Fyrkantig (standard)
Aktivera knapp för snabb tilläggning

Knappen Snabbtillägg gör det möjligt för kunder att lägga till en produkt i varukorgen från produktkortet.Om produkten har varianter läser knappen "Välj alternativ" och visar produktdetaljerna i en popup.Kunderna kan sedan välja önskade varianter, lägga till i varukorgen, betala direkt med alternativet "Köp nu" eller klicka för att se den fullständiga informationen för en produkt.Alternativet "Köp nu" måste ställas in separat på produktsidan för att visas i alternativen för Snabbtillägg.När alternativet "Köp nu" inte är konfigurerat kan kunderna fortfarande lägga till produkten i varukorgen.