Tilføj supplerende produkter

Du kan føje blokkene med supplerende produkter til dine produktsider i temaeditoren. Få mere at vide om, hvordan du kan bruge Shopify Search & Discovery-appen til at vælge supplerende produkter til dit websites produktsider.

Hvis du viser supplerende produkter til dine kunder, får de lettere ved at opdage nye produkter, og det kan hjælpe dig med at øge salget i din webshop.

Overskriften og layoutet for blokken med supplerende produkter bestemmes af dit tema.

Tilpasning af udseendet på supplerende produkter

Supplerende produkter er en blok i afsnittet med produktoplysninger på dine produktsider og er kun tilgængelig i Online Store 2.0-temaerne. Du kan tilpasse udseendet på din blok med supplerende produkter fra dine produktsider. Du kan kun have én blok med supplerende produkter på en produktside ad gangen.

Fremgangsmåde:

Du kan skjule blokken med supplerende produkter ved at klikke på øjeikonet. Hvis du helt vil fjerne blokken fra dit tema, kan du slette blokken.

Indstillinger for blokke med supplerende produkter

Du kan tilpasse, hvordan dine supplerende produkter vises for dine kunder.

Indstillingerne for blokke med supplerende produkter i afsnittet med produktoplysninger
Indstilling Beskrivelse
Overskrift

Titlen på blokken.

Vis som række, der kan skjules

Når dette er valgt, vises indholdet som skjult under en rækkefane. Når en kunde klikker på en titel, udvides fanen for at vise yderligere indhold.

Ikon

Vælg et ikon, der skal parres med din overskrift, når supplerende produkter vises som en række, der kan skjules.

Maksimalt antal produkter, der skal vises

Vælg det maksimale antal supplerende produkter, der skal vises. Vælg en værdi mellem 1 og 10.

Antal produkter pr. side

Antallet af supplerende produkter, som du vil vise pr. side med diasshow. Vælg en værdi mellem 1 og 4.

Sideinddeling – stil

Stilen for diasnavigationen, der vises under billederne.

• Prikker
  • Tæller (standard)
  • Tal
Billedforhold

Angiver billedformatet for produktkortbillederne.

• Stående
  • Kvadratisk (standard)
Aktivér knap til hurtig tilføjelse

Knappen "Hurtig tilføjelse" giver kunderne mulighed for at lægge et produkt i deres indkøbskurv fra produktkortet. Hvis produktet har varianter, står der Vælg muligheder på knappen, og produktoplysningerne vises i et pop op-vindue. Kunderne kan derefter vælge deres ønskede varianter, lægge i indkøbskurven, gå til betaling med det samme med valgmuligheden Køb nu eller klikke for at se alle oplysningerne for produktet. Valgmuligheden Køb nu skal konfigureres separat fra produktsiden, hvis den skal vises i valgmulighederne for hurtig tilføjelse. Hvis muligheden Køb nu ikke er sat op, kan kunderne stadig lægge produktet i deres indkøbskurv.