Føj kunde-avatarer til din butik

Hvis du integrerer kunde-avatarer i din butik, giver det en bedre brugeroplevelse ved at vise avataren for kundens Shop-konto, når kunden er logget ind – det erstatter det generiske ikon for kundekontoen. Funktionen bekræfter visuelt overfor kunden, at kunden er logget ind, og giver også brugeren en mere personligt tilpasset købsrejse.

Krav til berettigelse

Avatar-funktionen er som standard aktiveret i Dawn-temaet. Hvis du vil føje kunde-avatarer til din butik, skal du kontrolle, at Shop-kanalen er installeret, og at Shop Pay er aktiveret.

Sådan føjer du kunde-avatarer til din butik

Trin

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på Tilpas.
  3. Vælg Vis avatar i afsnittet Sidehoved.
  4. Klik på Gem, og klik derefter på Udgiv.

Når du har aktiveret indstillingen for avatarer, vises avataren i dit sidehoved, selvom den nøjagtige lokation kan variere afhængigt af andre indstillinger, der er aktiveret i sidehovedet. Hvis du vil ændre placeringen af avataren, kan du bruge Liquid-filteret til kunde-avatarer, når du redigerer din temakode.