Tilføj Log ind med Shop-knapper til din butik

Hvis du tilføjer Log ind med Shop-knapper i din webshop, får dine kunder en mere personlig shoppingoplevelse, og det kan hjælpe dig øge dine konverteringsrater med Shop Pay.

Du kan tilføje følgende Log ind med Shop-knapper i din butik ved at tilpasse dit tema:

• Knappen Log ind med Shop giver kunderne mulighed for at logge ind på deres Shop-konto i din butik, og hjælper dem med at gå igennem betalingsprocessen hurtigere med Shop Pay.
  • Knappen Følg på Shop giver kunderne mulighed for at følge din butik i Shop og modtage personlige anbefalinger og meddelelser om dine produkter.

Krav til tilføjelse af Log ind med Shop-knapper i din butik

Hvis du vil tilføje Log ind med Shop-knapper, skal du have installeret Shop-kanalen og Shop Pay aktiveret.

Sådan tilføjer du knappen Log ind med Shop i din butik

Du kan føje knappen Log ind med Shop på en hvilken som helst side i din webshop ved at tilføje appblokken Log ind med Shop-knappen i dit tema.

Hvis du vil tilpasse knappen Log ind med Shop, skal du bruge kundeloginknap-Liquid-filteret, når du redigerer din temakode.

Tilføj en Følg på Shop-knap til din butik

Du kan tilføje knappen Følg på Shop i sidefoden i din webshop i din Shopify-administrator.

Trin:

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Find det tema, du vil redigere, og klik derefter på Tilpas.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Følg på Shop i afsnittet Sidefod.
  4. Klik på Gem, og klik derefter på Udgiv.

Når du har aktiveret knappen Følg på Shop, vises den i din sidefod. Placeringen af knappen Følg på Shop afhænger af de andre indstillinger, du har aktiveret i sidefoden, såsom ikoner for sociale medier og for tilmelding af markedsføringsmails.

Hvis du vil ændre placeringen af knappen Følg på Shop, kan du redigere din temakode.