Føj "Følg på Shop" til din butik

"Følg på Shop" giver kunderne mulighed for at følge din butik i Shop-appen. Når en kunde følger din butik, kan vedkommende modtage personlige anbefalinger og meddelelser om dine produkter. Dette hjælper dig med at skabe en mere personlig shoppingoplevelse for dine kunder.

Fra siden Temaeditor i din Shopify-administrator kan du føje knappen Følg på Shop til dit tema.

Krav til berettigelse

Hvis du vil bruge Følg på Shop, skal du have installeret Shop-kanalen og aktiveret Shop Pay.

Bekræft, at Shop-kanalen er installeret

Gør følgende for at bekræfte, at Shop-kanalen er installeret:

1. Naviger til din Shopify-administrator.
  2. Under Salgskanaler tjekker du, at kanalen Shop står anført.Hvis den ikke er, kan du opsætte den.

Bekræft, at Shop Pay er aktiveret

Hvis du vil bekræfte, at Shop Pay er aktiveret, skal du gøre følgende:

1. Gå til Payments i din Shopify-administrator.
  2. På listen over accepterede betalingsmetoder skal du bekræfte, at Shop Pay-ikonet vises.Hvis det ikke er, kan du aktivere Shop Pay.
  3. Når du har bekræftet, at Shop Pay er aktiveret for din butik, kan du tilføje Følg på Shop.

Føjer til din butik

Gå til temaeditoren i din Shopify-administrator, og gør derefter følgende:

1. Naviger til afsnittet Sidefod.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for afsnittet Følg på Shop.

Når du har aktiveret knappen Følg på Shop, vises den i din sidefod. Dens placering i sidefoden afhænger af de andre indstillinger, du har slået til i sidefoden, f.eks. ikoner for sociale medier og for tilmelding af markedsføringsmails.

Hvis du vil ændre knappens placering, kan du også ændre dens placering ved at redigere temakoden.