Opsætning af din webshop

Når du har opsat Shopify, er det meste af arbejdet gjort.

• Din webshop bruger automatisk dine Shopify-indstillinger til betalingprocessen og ordreklargøringen.
  • Dine produkter vises automatisk i din webshop.
  • Din webshop får automatisk tildelt et unikt myshopify.com-domænenavn eller en unik websiteadresse. Dit domænenavn er enten baseret på det butiksnavn, du angiv ved din tilmelding, eller på det domænenavn, der blev genereret automatisk, hvis du ikke angav et butiksnavn ved tilmeldingen. Du kan vælge et nyt myshopify.com-domænenavn, når du har tilmeldt dig Shopify. Domænenavnet kan vises til kunder i adresselinjen. Du kan kun ændre myshopify.com-domænet én gang. Få mere at vide om, hvordan du vælger et nyt .myshopify.com-domænenavn.

Der er nogle få trin, du bør følge før lanceringen, for at sikre, at din webshop er klar til kunder.

Rediger temastandarderne

Din webshop bruger et standardtema, Dawn, til at arrangere indhold. Du kan vælge et andet tema, men uanset hvad skal du redigere standardafsnittene i temaet ved hjælp af temaeditoren.

Du kan også ændre de generelle indstillinger for temaet for at tilpasse farver og skrifttyper, så de passer til din virksomhed.

Du bør oprette link til butikkens politikker fra navigationen i din webshop, så kunderne er informeret omkring ordreklargøring og returneringer.

Tilpas og lancer din webshop

Lancer din webshop, og gør den klar til handel ved at fjerne adgangskoden. Du kan tilpasse webshoppen yderligere, men det er bedst at komme i gang med at sælge hurtigst muligt. Hvis du lancerer webshoppen, kan du begynde at promovere dine produkter og arbejde på at øge trafikken til din butik. Du kan så bruge rapporter og analyser til at se, hvordan kunderne interagerer med din webshop og foretage forbedringer ud for disse oplysninger.

Der er et par ting, du kan gøre for at tilpasse din webshop:

Opgradering fra Shopify Lite

Salgskanalen Webshop føjes automatisk til din Shopify-administrator på listen Salgskanaler, medmindre du har et Shopify Lite-abonnement. Hvis du opgraderer dit Shopify-abonnement fra Shopify Lite, kan du tilføje salgskanalen Webshop.

Fremgangsmåde:

1. Klik på knappen + ved siden af overskriften Salgskanal i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Få mere at vide ud for Webshop på listen over tilgængelige kanaler.
  3. Klik på Tilføj kanal.