Sådan uploader og administrerer du dine filer

Du kan uploade, administrere og slette filer fra siden Filer i din Shopify-administrator.

Filer på siden Filer omfatter følgende:

• Billeder, der bruges i dit tema
  • Billeder, der bruges i dine blogopslag og på dine sider
  • Billeder, der bruges i beskrivelser af dine produkter og kollektioner
  • Filer, som du vil give dine kunder mulighed for at downloade

Du kan også uploade filer, når du redigerer dit tema, eller når du redigerer temaindhold, en side, et blogopslag, en produktbeskrivelse eller en kollektionsbeskrivelse ved hjælp af din RTF-editor.

Gå til Indstillinger > Filer for at åbne siden Filer.

Bemærk:

Når du opretter eller redigerer et produkt eller en kollektion, kan du tilføje et produktmedie eller et udvalgt billede for en kollektion. Produktmedier og udvalgte billeder for en kollektion vises ikke på siden Filer.

Filkrav

Du kan uploade filer på siden Filer i din Shopify-administrator. Filerne skal opfylde følgende krav:

Filkrav
AttributKrav
FilstørrelseHøjst 20 megabyte
OpløsningHøjst 20 megapixels
Højde-bredde-forholdMellem 100:1 og 1:100
FilformatSe Krav til filformater

Krav til filformater

Du kan uploade alle andre filformater end HTML, hvis du har et betalt abonnement.

Hvis du har et prøveabonnement, kan du kun uploade følgende filformater:

• JS
  • CSS
  • GIF
  • JPG
  • PNG
  • JSON
  • CSV
  • PDF

Du skal også bekræfte din mailadresse, før du kan uploade PDF-filer.

Hvis du har et prøveabonnement, og du vil uploade andre filformater, kan du se og opdatere dit abonnement.

De forskellige områder af din butik, som f.eks. dit tema, dine sider og dine blogs, understøtter kun bestemte filformater. Få mere at vide om de understøttede filformater for disse områder ved hjælp af følgende ressourcer:

Upload en fil på siden Filer

Du kan uploade filer til Shopify på siden Filer.

Hvis du vil stille en fil til rådighed, så kunder kan downloade den, skal du først uploade filen til siden Filer i Shopify og derefter føje et link til den i sidens indhold eller i navigationen til webshoppen.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Upload filer.

2. Vælg én eller filer, du vil uploade, og klik derefter på Åbn.

Bemærk: Du behøver ikke at uploade en fil til rodmappen på dit website. Se i stedet, hvordan du bekræfter dit website med en tredjepartstjeneste ved hjælp af metatags.

Filtrer fillisten

Du kan filtrere fillisten eller søge efter en fil på siden Filer.

Du kan filtrere dine filer på følgende måder:

• Søg efter filattributter, herunder filnavne og -typer, ved hjælp af linjen Filtrer filer
  • Filtrer efter størrelse ved hjælp af rullemenuen Filstørrelse

Hvis du regelmæssigt udfører de samme søgninger eller filtrerer efter de samme termer, kan du gemme dine filtre.

Filtrer dine filer ved hjælp af linjen Filtrer filer

Du kan søge efter navnet på en specifik fil eller filer af en bestemt type, som f.eks. .jpg eller .pdf, ved hjælp af linjen Filtrer filer.

1. Angiv hele eller dele af et filnavn i linjen Filtrer filer. Du kan også angive den filtype, du leder efter (f.eks. .jpg eller .pdf).

Filtrer dine filer efter størrelse

Fremgangsmåde:

1. Klik på Filstørrelse.

2. Brug felterne Minimumstørrelse og Maksimumstørrelse til at angive minimumstørrelsen på den fil, du vil se, maksimumstørrelsen på den fil, du vil se, eller begge dele.

Gem filtre

Hvis du regelmæssigt udfører de samme søgninger eller filtrerer efter de samme termer, kan du gemme dine filtre, så du nemt kan bruge dem. Dine gemte filtre tilføjes som faner øverst på siden Filer. Du kan klikke på fanen for at filtrere filerne ved hjælp af parametrene for dine gemte filtre.

Fremgangsmåde:

1. Filtrer dine filer ved hjælp af linjen Filtrer filtre, filtret Filstørrelse eller begge dele.

2. Klik på Gem filtre.

3. Angiv et navn til dine gemte filtre i feltet Gem som.

4. Klik på Gem filtre.

Skift sorteringsrækkefølge for fillisten

Som standard vises filerne fra nyeste til ældste baseret på den dato, hvor de blev uploadet.

Hvis du vil ændre sorteringsrækkefølgen, kan du sortere dine filer efter dato for tilføjelse, efter størrelse eller i alfabetisk rækkefølge efter filnavn.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Sortér, og vælg derefter en indstilling på listen.

Giv mulighed for at downloade filer

Hvis du vil give dine kunder mulighed for at downloade en fil, kan du uploade den ved hjælp af siden Filer og derefter tilføje et link til den i indholdet på en side eller i navigationen på din webshop. Du kan kopiere et link til filen til din udklipsholder ved at klikke på knappen Link ud for filen.

Rediger en fil

Hvis du skal foretage ændringer af et billede eller et dokument, skal du bruge software til redigering af dokumenter og derefter uploade filen igen.

Slet en fil

Du kan slette én eller flere filer på siden Filer. Få mere at vide om massehandlinger.

Fremgangsmåde:

1. Vælg afkrydsningsfeltet ud for den fil, du vil slette. Du kan vælge flere filer på én gang.

2. Klik på Slet.

3. Klik på Slet for at bekræfte.