Shopify Magic

Shopify Magic er en pakke af AI-drevne funktioner, der er integreret på tværs af Shopifys produkter og workflows, så du nemmere kan opstarte, drive og skabe vækst i din virksomhed. Shopify Magic kombinerer alle styrkerne fra Shopify med det nyeste inden for AI-teknologi for at levere personlig tilpasset, kontekstuel relevant support for en række opgaver på tværs af butiksudvikling, markedsføring, kundesupport og administration.

Tilgængelighed

• Shopify Magic-værktøjerne og -oplevelserne er tilgængelige gratis – uanset din abonnementsordning. Adgangen til og tilgængeligheden af visse funktioner kan dog variere.
  • Shopify Magic fungerer både på computere og mobilenheder, selvom nogle funktioner, der er drevet af Shopify Magic, ikke er optimeret til mobilenheder.
  • Den sprogmæssige support for Shopify Magic kan variere fra funktion til funktion. Alle funktioner understøtter engelsk. Der er dog nogle funktioner (som f.eks. generering af produktbeskrivelser), som understøtter yderligere sprog, som f.eks. tysk, spansk, fransk, italiensk, japansk, brasiliansk portugisisk og kinesisk (forenklet).

Generering af tekst

Du kan bruge automatisk tekstgenerering med Shopify Magic til at gøre skriveprocessen hurtigere. Med kunstig intelligens (AI) anvender Shopify Magic oplysninger, som du angiver, til at generere forslag til indhold såsom produktbeskrivelser, emnelinjer i mails og overskrifter i din webshop.

Automatisk tekstgenerering afhænger af store sprogmodeller (LLM, Large Language Models), som er computerprogrammer, der er udviklet til at behandle og forstå menneskesprog. Sprogmodellerne fungerer ved at analysere store mængder tekst, f.eks. bøger, artikler og websider, og ved hjælp af statistiske algoritmer til at lære mønstre og relationer mellem ord og udtryk. Sprogmodellerne kan udføre forskellige opgaver, f.eks. besvare spørgsmål, oversætte sprog, opsummere tekst og generere originalt indhold. Få mere at vide om tips til at bruge Shopify Magic-tekstgenerering.

Du kan generere tekstforslag i følgende dele af din butik:

Sidekick

Sidekick er en AI-aktiveret handelsassistent, der er trænet til at vide alt om Shopifys funktioner, og som øjeblikkeligt kan tilgå kontekster, data og kompetencer for at kunne generere yderst tilpasset og relevant support for en række opgaver. Med Sidekick kan du bruge daglig tale til at kickstarte den kreative proces, håndtere tidskrævende opgaver og hjælpe dig med at træffe velfunderede forretningsbeslutninger.

Sådan genererer du medier

Shopify Magic er integreret i billededitoren i din Shopify-administrator, så du kan bruge AI til at hjælpe dig med at foretage professionelle billedjusteringer uden behov for yderligere software eller designviden.

Med Shopify Magic kan du fjerne baggrunden fra et produktbillede eller erstatte baggrunden med enten en dækkende farve eller en AI-genereret scene. Du kan vælge mellem forudindstillede sceneprompter eller generere en ny baggrund ved hjælp af dine egne beskrivende søgeord eller korte sætninger.

Få mere at vide om generering af medier med Shopify Magic.

Oversigter over appanmeldelser

Appanmeldelser fra andre shopejere hjælper dig med at vurdere, hvilke apps der passer til din virksomhed. Oversigter over appanmeldelser er drevet af Shopify Magic og er tilgængelige for udvalgte apps i Shopify App Store for at hjælpe dig med hurtigere at vælge apps.

Forventede værdier for Brugt beløb pr. kunde

Du kan aktivere slå til/fra-knappen for forventet værdi i rapporten Analyse af kundekohorte for at vise forudsigelser om det mulige fremtidige brugte beløb pr. kunde på kohorteniveau.

Disse forventede værdier er baseret på dine butiksdata fra de foregående 24 måneder og garanterer ikke fremtidige salgsbeløb. Dataene er ikke baseret på oplysninger fra andre butikker eller gennemsnit for din branche, og dine data deles ikke med andre butikker.

Databehandling og databeskyttelse med Shopify Magic

Shopify Magics AI-modeller er bygget på en kombination af Shopifys egne data og verdens førende store sprogmodeller (LLM'er). Ved ikke at begrænse os til en enkelt model eller udbyder bevarer vi fleksibiliteten til at tilpasse os og indføre de mest effektive løsninger, efterhånden som de dukker op. Modellerne til tekst-til-billede-generering er trænet på et varieret datasæt af billeder med fokus på e-handel og produktpræsentation. Data hentes fra offentligt tilgængelige datasæt og Shopifys egne databaser i overensstemmelse med Shopifys principper for beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse.

Shopify bruger ikke nogen shopejers data på butiksniveau til at drive Shopify Magic for andre shopejere. I nogle tilfælde bruger Shopify Magic en shopejers egne data på butiksniveau til at levere de bedste resultater til shopejeren, men i disse tilfælde deles disse data ikke med andre shopejere.

Shopify Magic er bygget på Shopifys robuste sikkerhedsarkitektur og privatlivspolitik, som millioner af virksomheder verden over har tillid til.

Få mere at vide om beskyttelse af persondata.