Shopify Mobile

Med Shopify-appen kan du administrere din butik fra din iPhone eller din Android-enhed. Du skal bare downloade appen og logge ind på din Shopify-konto for at komme i gang med at køre din virksomhed.

Operativsystemkrav til Shopify-appen

Shopify-appen fungerer på Android-enheder og iOS-enheder, bl.a. iPhone, iPad og iPod Touch. Shopify-appen understøtter følgende operativsystemversioner:

• iOS – version 9.0 eller nyere
  • Android – version 5 eller nyere

Krav til tilladelser i iOS 14

Hvis du har opdateret din enhed til iOS 14 eller nyere og bruger Shopify-apps fra tredjeparter, skal du muligvis aktivere Sporing tværs af websites i dine iOS-indstillinger. Sporing på tværs af websites giver Shopify-apps fra tredjeparter, som du har installeret i din Shopify-administration, være knyttet til Shopify Ping, Shopify POS og Shopify-mobilappen.

For at aktivere Sporing på tværs af websites skal du gøre følgende:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Ping.
  3. Aktivér Tillad sporing på tværs af websites.

Installer Shopify-appen

Download og installer den Shopify-app, som er beregnet til operativsystemet på din enhed eller computer:

I Shopify-appen kan du se, hvordan din butik klarer sig, administrere dine ordrer og opdatere dit katalog. Meddelelser giver dig besked, når der kommer en ny ordre, eller hvis nogen nævner dig i en Tidslinjekommentar. Du kan endda hente betalinger og oprette ordrebehandlinger med appen.