Scan din lagerbeholdning med Shopify-appen

Du kan bruge lagerscanneren til at scanne produktstregkoder og administrere din butiks lagerbeholdning på din mobil- eller tabletenhed på følgende måder:

• knytte en produktstregkode til et eksisterende produkt i din webshop
  • øg dit produktlagerbeholdning med en
  • justere eller konfigurere lagerbeholdningsniveauet for produkter

Overvejelser i forbindelse med brug af lagerscanneren

Gennemgå følgende overvejelser, inden du begynder at bruge lagerscanneren:

• Lagerscanneren fungerer kun iOS-, iPadOS- og Android-enheder.
  • Du skal have installeret Shopify-appen på din mobil- eller tabletenhed.

Fejlmeddelelser under lagerscanning

Du får muligvis følgende fejlmeddelelser, når du scanner dine stregkoder:

• Vil du lagerføre produktet på den aktuelle lokation? – Stregkoden er knyttet til et produkt, men er ikke på lager på den aktuelle lokation. Tryk på Lagervare for at lagerføre produkt på den aktuelle lokation.
  • Sporer ikke lagerbeholdning – Stregkoden knyttes til et produkt, som er på lager på den aktuelle lokation, men den er indstillet til, at der ikke spores lagerbeholdning. Tryk på Rediger produkt for at konfigurere lagersporing for produktet, hvis det er relevant.
  • Stregkoden, der er tilknyttet flere produkter – Stregkoden er tilknyttet flere produkter. Tryk på Se varer for enten at justere lagerbeholdningen manuelt eller knytte et produkt til en anden stregkode.
  • Vælg produkt for at anvende stregkode? – Stregkoden er ikke knyttet til noget produkt. Tryk på Vælg for at knytte stregkoden til et produkt.

Tildel en produktstregkode til et eksisterende produkt

Du kan scanne en produktstregkode og derefter knytte stregkoden til et eksisterende produkt i din webshop.

Fremgangsmåde:

Øg antallet af produktlager med én

Hvis du vil øge dit lagerantal for produkter med én, kan du scanne en produktstregkode, som er knyttet til et produkt, i din webshop.

Fremgangsmåde:

Juster lagerantallet

Hvis du vil justere dit lagerantal for produkter, skal du scanne en produktstregkode, som er knyttet til et produkt i din webshop, og derefter justere lagerantallet for dit produkt.

Du kan f.eks. tilpasse dit produktlagerantal fra 300 til 500.

Fremgangsmåde: