Brug af Shopify-mobilwidgets

Shopify-mobilwidgets viser indblik fra din Shopify-butik på din mobilenheds startside/hjemmeskærm. Du kan bruge widgets til at holde styr på dit samlede salg eller det samlede antal webshopsessioner den pågældende dag.

Alle Shopify-mobilwidgets viser indblik for en enkelt Shopify-butik. Hvis du har flere Shopify-butikker, kan du tilføje en Shopify-mobilwidget for dem alle sammen. Du kan kun tilføje widgets for butikker, der er angivet i Shopify-mobilappen.

Krav til brug af Shopify-mobilwidgets

Gennemgå følgende krav, når du føjer widgets til din mobilenhed:

• Du skal have en kompatibel iOS-, iPadOS-, WatchOs- eller Android-enhed.
  • Du skal have installeret Shopify-appen på din mobilenhed.
  • Du kan kun tilføje Shopify-mobilwidgets for de butikker, du har tilføjet i Shopify-mobilappen.
  • Du kan kun vælge én Shopify-butik pr. Shopify-mobilwidget, men du kan tilføje lige så mange widgets, som du vil.

Kompatible iOS- og iPadOS-enheder

Hvis du vil bruge Shopify-mobilwidgets på iOS eller iPadOS, skal din enhed være kompatibel med iOS/iPadOS 14. Du kan bruge Shopify-mobilwidgets på følgende eller nyere enheder:

• iPhone 6s/6s Plus
  • iPhone SE (1. generation)
  • iPad (5. generation)
  • iPad Air 2
  • iPad Mini 3
  • iPad Pro

Tilføj Shopify-mobilwidgets

Processen for tilføjelse og konfiguration af Shopify-mobilwidgets afhænger af din enhed og dit styresystem.

Tilføj Shopify-mobilwidgets på iOS og iPadOS

Når du føjer en Shopify-mobilwidget til din hjemmeskærm i iOS eller iPadOS, skal du vælge de indblik og den butik, som din widget viser.

Fremgangsmåde:

1. Tryk og hold nede på et sted på din enheds hjemmeskærm, hvor der ikke er apps eller genveje.

2. Tryk på +.

3. Tryk på Shopify på listen over de tilgængelige widgets.

4. Vælg den Shopify-butik og den type indblik, du vil have, at din widget skal vise.

5. Tryk på Tilføj widget.

6. Tryk på Udført.

Bemærk: Du kan ikke trykke og holde nede på en Shopify-mobilwidget for at redigere den, før du har trykket på Udført. Sørg for at afslutte tilføjelsen af din widget, før du prøver at redigere den.

Tilføj Shopify-mobilwidgets på Android

Når du føjer en Shopify-mobilwidget til din startside på Android, skal du vælge de indblik og den butik, som din widget viser.

Fremgangsmåde:

1. Tryk og hold nede på et sted på din enheds startside, hvor der ikke er apps eller genveje. Du kan også trykke på ikonet for Shopify-appen.

2. Tryk på Widgets.

3. Tryk på en Shopify-widget.

4. Vælg den Shopify-butik, den type indblik samt den temafarve, du vil have, at din widget skal vise, i menuen Opsætning af widget.

5. Tryk på Udført.

Konfigurer Shopify-mobilwidgets

Du kan kun vælge den butikslokation eller det butiksindblik, som vises af en Shopify-mobilwidget, når du har føjet den til din startside/hjemmeskærm. Hvis du vil ændre de oplysninger, som vises af en eksisterende Shopify-mobilwidget, skal du slette den og tilføje en ny widget.

Få hjælp til at tilføje eller tilpasse widgets

Hvis du har brug for hjælp til at tilføje eller tilpasse Shopify-mobilwidgets, skal du følge vejledningen for din mobilenhed: