Brug af Shopify-mobilwidgets

Du kan tilføje Shopify-mobilwidgetten for at få vist målingerne fra din Shopify-butik på skærmen på din mobilenhed. Du kan vælge op til syv af følgende parametre:

• Salg i alt
  • Sessioner
  • Gennemsnitlig ordreværdi
  • Konverteringsrate
  • Ordrer i alt
  • Nettoomsætning
  • Besøgende
  • Bestilte varer
  • Returnerede varer
  • Klargjorte ordrer
  • Leverede ordrer
  • Tid til klargøring

Shopify-mobilwidget viser målingerne for en enkelt Shopify-butik. Hvis du har flere Shopify-butikker, kan du ændre butikken, når du redigerer din widget eller tilføjer en separat widget for hver butik.

Krav og overvejelser i forbindelse med brug af Shopify-mobilwidgets

Gennemgå følgende overvejelser i forbindelse med tilføjelse af Shopify-widgets på din mobilenhed:

• Du skal have en kompatibel iOS-, iPadOS-, WatchOS- eller Android-enhed.
  • Du skal have installeret Shopify-appen på din mobilenhed.
  • Du kan kun tilføje Shopify-mobilwidgets for de butikker, du har tilføjet i Shopify-appen.

Kompatible iOS- og iPadOS-enheder

Hvis du vil bruge Shopify-mobilwidgets på iOS eller iPadOS, skal din enhed være kompatibel med iOS/iPadOS 14. Du kan bruge Shopify-mobilwidgets på følgende eller nyere enheder:

• iPhone 6s/6s Plus
  • iPhone SE (1. generation)
  • iPad (5. generation)
  • iPad Air 2
  • iPad Mini 3
  • iPad Pro

Tilføj din Shopify-mobilwidget

Processen for tilføjelse og konfiguration af Shopify-mobilwidgets afhænger af din enhed og dit styresystem.

Der er tre størrelser widgets:

• Lille widget, der viser op til to målinger.
  • Medium widget, der viser op til fire målinger.
  • Stor widget, der viser op til syv målinger.

Fremgangsmåde:

Rediger din Shopify-mobilwidget

På iOS-enheder kan du redigere den valgte butik, målingerne og det tidsinterval, som widgetten viser.

På Android-enheder kan du ikke redigere din eksisterende widget. Hvis du vil redigere din widget, skal du fjerne den eksisterende widget og derefter tilføje en ny widget med din nye konfiguration.

Fremgangsmåde:

Få support

Hvis du har brug for hjælp til at tilføje eller tilpasse Shopify-mobilwidgets, skal du følge vejledningen for din mobilenhed: