Log ind på Shopify-appen ved hjælp af biometri

Du kan opsætte biometri for at logge ind på Shopify-appen. Med biometri kan du hurtigt logge ind ved at scanne dit ansigt eller dine fingeraftryk for at administrere din butik – og samtidig passe godt på din butiks data.

Shopify-appen gemmer ikke dine oplysninger. Den bruger i stedet de indstillinger for biometri, der allerede er konfigureret for din mobilenhed.

Hvis du oplever problemer med biometrisk godkendelse, kan du stadig logge ind på din butik uden brug af biometri. Klik på Brug login for at logge ind med en adgangskode, når du bliver bedt om at låse op med biometri.

Opsæt biometri i Shopify-appen

Hvis du ikke har opsat biometri for din mobilenhed, skal du gøre dette først. Alle mobilenheder er forskellige, så du skal gennemgå indstillingerne for din mobilenhed for at opsætte biometri.