Logg på Shopify-appen ved hjelp av biometri

Du kan konfigurere biometri for å logge på Shopify-appen. Ved å bruke biometri kan du logge på raskt ved å skanne ansiktet eller fingeravtrykket for å administrere Shopify-butikken, samtidig som du sikrer butikkens data.

Shopify-appen lagrer ikke biometriske opplysninger. Den bruker i stedet de biometriske innstillingene som allerede er konfigurert på mobilenheten.

Hvis du har problemer med biometrisk godkjenning, kan du fortsatt logge på butikken uten å bruke biometri. Når du blir bedt om å låse opp med biometri, kan du klikke på Bruk pålogging for å logge på med et passord.

Konfigurer biometri i Shopify-appen

Hvis du ikke har konfigurert biometri på mobilenheten din, må du først konfigurere det. Alle mobilenheter er forskjellige, så du må gå gjennom innstillingene på mobilenheten for å konfigurere biometri.