Shopify på mobil

Med Shopify-appen kan du administrere butikken din fra iPhone eller Android. Bare last ned appen og logg inn på Shopify-kontoen din for å komme i gang med å drive virksomheten din.

Operativsystemkrav for Shopify-appen

Shopify-appen fungerer på Android-enheter og iOS-enheter inkludert iPhone, iPad og iPod Touch. Shopify-appen støtter følgende operativsystemversjoner:

• iOS – versjon 10.3 eller nyere
  • Android – versjon 5 eller senere

Tillatelseskrav for iOS 14

Hvis du har oppdatert enheten din til iOS 14 eller høyere og bruker tredjepartsapper i Shopify, kan det være at du må aktivere Sporing på tvers av nettsteder i iOS-innstillingene. Sporing på tvers av nettsteder lar tredjepartsapper i Shopify, som du har installert i Shopify-administrator, forbli tilkoblet i Shopify Ping, Shopify POS og Shopify-mobilappen.

Følg disse stegene for å aktivere sporing på tvers av nettsteder:

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din
  2. Trykk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Ping.
  3. Aktiver Tillat sporing på tvers av nettsteder.

Installer Shopify-appen

Last ned og installer Shopify-appen som er utviklet for operativsystemet på din enhet eller datamaskin:

Fra Shopify-appen kan du se hvordan butikken din gjør det, administrere bestillingene dine og oppdatere katalogen din. Varslinger forteller deg når en ny bestilling kommer inn, eller når noen nevner deg i en tidslinjekommentar. Du kan til og med innhente betalinger og opprette leveranser fra appen.

Relaterte koblinger