Shopify på mobil

Med Shopify-appen kan du administrere butikken din fra iPhone eller Android. Bare last ned appen og logg inn på Shopify-kontoen din for å komme i gang med å drive virksomheten din.

Operativsystemkrav for Shopify-appen

Shopify-appen fungerer på Android-enheter og iOS-enheter inkludert iPhone, iPad og iPod Touch. Shopify-appen støtter følgende operativsystemversjoner:

• iOS – versjon 10.3 eller nyere
  • Android – versjon 5 eller senere

Tillatelseskrav for iOS 14

Hvis du har oppdatert enheten din til iOS 14 eller nyere og bruker tredjepartsapper for Shopify, kan det hende du må aktivere Sporing mellom nettsteder i iOS-innstillingene. Sporing mellom nettsteder lar tredjepartsapper for Shopify som du har installert i Shopify-administrator forbli sammenkoblet i Shopify Inbox, Shopify Point of Sale og Shopify-mobilappen.

Følg disse stegene for å aktivere sporing på tvers av nettsteder:

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din
  2. Trykk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktiver Tillat sporing på tvers av nettsteder.

Installer Shopify-appen

Last ned og installer Shopify-appen som er utviklet for operativsystemet på din enhet eller datamaskin:

Fra Shopify-appen kan du se hvordan butikken din gjør det, administrere bestillingene dine og oppdatere katalogen din. Varslinger forteller deg når en ny bestilling kommer inn, eller når noen nevner deg i en tidslinjekommentar. Du kan til og med innhente betalinger og opprette leveranser fra appen.

Relaterte koblinger