Bruke Shopify-kontrollprogrammer for mobil

Shopifys kontrollprogrammer for mobil viser innsikt fra Shopify-butikken din på hjem-skjermen på mobiltelefonen. Du kan bruke kontrollprogrammer til å holde oversikt over totalomsetning eller totalt antall nettbutikkøkter den dagen.

Hvert Shopify-kontrollprogram for mobil viser innsikt for én enkelt Shopify-butikk. Hvis du har flere Shopify-butikker, kan du legge til et Shopify-kontrollprogram for mobil for hver av dem. Du kan bare legge til kontrollprogrammer for butikker du har oppført i Shopify-mobilappen.

Krav for bruk av Shopify-kontrollprogrammer for mobil

Gå gjennom følgende krav når du legger til kontrollprogrammer på mobiltelefonen:

• Du må bruke en kompatibel iOS-, iPadOS-, WatchOS- eller Android-enhet.
  • Du må ha Shopify-appen installert på mobilenheten din.
  • Du kan bare legge til Shopify-kontrollprogrammer for mobil for butikker du har lagt til i Shopify-mobilappen.
  • Du kan bare velge én Shopify-butikk per Shopify-kontrollprogram for mobil, men du kan legge til et ubegrenset antall kontrollprogrammer.

Kompatible iOS- og iPadOS-enheter

For å bruke Shopify-kontrollprogrammer for mobil på iOS eller iPadOS, må enheten din være kompatibel med iOS/iPadOS 14. Du kan bruke Shopify-kontrollprogrammer for mobil på følgende enheter eller nyere:

• iPhone 6s/6s Plus
  • iPhone SE (1. generasjon)
  • iPad (5. generasjon)
  • iPad Air 2
  • iPad Mini 3
  • iPad Pro

Legg til Shopify-mobilwidgeter

Prosessen for å legge til og konfigurere Shopifys kontrollprogrammer for mobil avhenger av din enhet og operativsystem.

Legg til Shopify-kontrollprogrammer for mobil på iOS og iPadOS

Når du legger til en Shopify-mobilwidget på hjem-skjermen på iOS eller iPadOS, velger du innsikten og butikken som vises i widgeten.

Steg:

1. På hjem-skjermen på enheten trykker og holder du på en plass der det ikke befinner seg noen app eller snarvei.

2. Trykk +.

3. Fra listen over tilgjengelige kontrollprogrammer trykker du på Shopify.

4. Velg Shopify-butikken og typen innsikt du vil at kontrollprogrammet skal vise.

5. Trykk på Legg til kontrollprogram.

6. Trykk på Ferdig.

Legg til Shopify-kontrollprogrammet for mobil på Android

Når du legger til et Shopify-kontrollprogram for mobil på hjem-skjermen i Android, velger du hvilken innsikt og butikk kontrollprogrammet skal vise.

Steg:

1. På enhetens hjem-skjerm trykker du på og holder inne på et område der det ikke er noen app eller snarvei, eller på Shopify-appikonet.

2. Trykk påkontrollprogrammer.

3. Trykk på Shopify-kontrollprogrammet.

4. I oppsettsmenyen for kontrollprogrammer velger du Shopify-butikken, typen innsikt og temafarge du vil at kontrollprogrammet skal vise.

5. Trykk på Ferdig.

Konfigurer Shopify-kontrollprogrammer for mobil

Du kan bare velge butikklokalisasjon eller innsikt for visning i et Shopify-kontrollprogram for mobil når du legger det til på hjem-skjermen. Hvis du ønsker å endre informasjonen som vises i et eksisterende Shopify-kontrollprogram for mobil, må du slette kontrollprogrammet og legge til et nytt.

Få hjelp med å legge til eller endre størrelse på kontrollprogrammer

Hvis du trenger hjelp med å legge til eller endre størrelse på Shopify-kontrollprogrammer for mobil, kan du se instruksjonene for mobilenheten din: