Bruke Shopify-kontrollprogrammer for mobil

Du kan legge til Shopifys kontrollprogram for mobil for å vise beregninger fra Shopify-butikken på skjermen på mobilenheten din. Du kan velge opptil syv av følgende beregninger:

• Totalt antall salg
  • Økter
  • Gjennomsnittlig bestillingsverdi
  • Konverteringsrate
  • Totalt antall bestillinger
  • Nettosalg
  • Besøkende
  • Bestilte varer
  • Returnerte varer
  • Sluttførte bestillinger
  • Leverte bestillinger
  • Tid til oppfylling

Shopifys kontrollprogram for mobil viser beregninger for én Shopify-butikk. Hvis du har flere Shopify-butikker, kan du bytte butikk når du redigerer kontrollprogrammet eller legge til et eget kontrollprogram for hver butikk.

Krav og hensyn ved bruk av Shopifys kontrollprogram for mobil

Se gjennom følgende vurderinger for å legge til Shopifys kontrollprogram på mobilenheten:

• Du må bruke en kompatibel iOS-, iPadOS-, WatchOS- eller Android-enhet.
  • Du må ha Shopify-appen installert på mobilenheten din.
  • Du kan legge til Shopify-kontrollprogrammer for mobil for butikker du har lagt til i Shopify-appen.

Kompatible iOS- og iPadOS-enheter

For å bruke Shopify-kontrollprogrammer for mobil på iOS eller iPadOS, må enheten din være kompatibel med iOS/iPadOS 14. Du kan bruke Shopify-kontrollprogrammer for mobil på følgende enheter eller nyere:

• iPhone 6s/6s Plus
  • iPhone SE (1. generasjon)
  • iPad (5. generasjon)
  • iPad Air 2
  • iPad Mini 3
  • iPad Pro

Legg til Shopifys kontrollprogram for mobil

Prosessen for å legge til og konfigurere Shopifys kontrollprogrammer for mobil avhenger av din enhet og operativsystem.

Kontrollprogrammer finnes i tre størrelser:

• Lite kontrollprogram som viser opptil to beregninger.
  • Middels kontrollprogram som viser opptil fire beregninger.
  • Stort kontrollprogram som viser opptil syv beregninger.

Steg:

Rediger Shopifys kontrollprogram for mobil

På iOS-enheter kan du redigere den valgte butikken, beregninger og tidsperioden som vises i kontrollprogrammet.

På Android-enheter kan du ikke redigere det eksisterende kontrollprogrammet. For å redigere kontrollprogrammet må du fjerne det eksisterende kontrollprogrammet og legge til et nytt kontrollprogram med den nye konfigurasjonen.

Steg:

Få brukerstøtte

Hvis du trenger hjelp med å legge til eller endre størrelse på Shopify-kontrollprogrammer for mobil, kan du se instruksjonene for mobilenheten din: