Shopifyn pienohjelmat mobiiliin

Voit lisätä Shopify-mobiilipienohjelman, joka näyttää mobiililaitteesi näytöllä Shopify-kauppasi mittareita. Voit valita enintään seitsemän seuraavista mittareista:

• Kokonaismyynti
  • Istunnot
  • Keskimääräinen tilauksen arvo
  • Konversioaste
  • Tilauksia yhteensä
  • Nettomyynti
  • Kävijät
  • Tilatut tuotteet
  • Palautetut tuotteet
  • Jaellut tilaukset
  • Toimitetut tilaukset
  • Jakeluaika

Shopify-mobiilipienohjelma näyttää mittareita yhdestä Shopify-kaupasta. Jos sinulla on useita Shopify-kauppoja, voit vaihtaa kaupan, kun muokkaat pienohjelmaa, tai voit lisätä erillisen pienohjelman jokaista kauppaa varten.

Shopify-mobiilipienohjelmien käytön vaatimukset ja huomioitavat seikat

Huomioi seuraavat seikat lisätessäsi Shopify-pienohjelmia mobiililaitteeseesi:

• Sinun on käytettävä yhteensopivaa iOS-, iPadOS-, WatchOS- tai Android-laitetta.
  • Mobiililaitteessasi on oltava asennettuna Shopify-sovellus.
  • Voit lisätä Shopifyn mobiilipienohjelmia vain kaupoille, jotka olet lisännyt Shopify-sovellukseen.

Yhteensopivat iOS- ja iPadOS-laitteet

Jotta voit käyttää Shopify-pienohjelmia iOS- tai iPadOS-laitteella, sen on oltava yhteensopiva iOS/iPadOS 14 ‑käyttöjärjestelmän kanssa. Voit käyttää Shopify-pienohjelmia seuraavilla tai näitä uudemmilla mobiililaitteilla:

• iPhone 6s/6s Plus
  • iPhone SE (1. sukupolvi)
  • iPad (5. sukupolvi)
  • iPad Air 2
  • iPad Mini 3
  • iPad Pro

Shopify-mobiilipienohjelman lisääminen

Prosessi Shopify-pienohjelmien lisäämiseen ja määrittämiseen riippuu laitteestasi ja käyttöjärjestelmästä.

Pienohjelmia on kolme kokoa:

• pieni pienohjelma, joka näyttää enintään kaksi mittaria
  • keskikokoinen pienohjelma, joka näyttää enintään neljä mittaria
  • suuri pienohjelma, joka näyttää enintään seitsemän mittaria.

Vaiheet:

Shopify-mobiilipienohjelman muokkaaminen

iOS-laitteilla voit muokata valittua kauppaa, mittareita ja aikaväliä, jotka pienohjelma näyttää.

Android-laitteilla olemassa olevaa pienohjelmaa ei voi muokata. Jos haluat muokata pienohjelmaa, poista olemassa oleva pienohjelma ja lisää sitten uusi pienohjelma uuteen määritykseesi.

Vaiheet:

Tuen saaminen

Jos tarvitset apua Shopify-mobiilipienohjelmien lisäämiseen tai niiden koon muuttamiseen, katso alta mobiililaitekohtaiset ohjeet: