Shopify-mobiilipienohjelmien käyttäminen

Shopify-mobiilipienohjelmat näyttävät Shopify-kauppasi tietoja mobiililaitteesi aloitusnäytössä. Pienohjelmien avulla voit seurata kokonaismyyntiä tai verkkokaupan istuntojen määrää päivän aikana.

Jokainen Shopify-mobiilipienohjelma näyttää tietoja yhdestä Shopify-kaupasta. Jos sinulla on useita Shopify-kauppoja, voit lisätä jokaiselle niistä Shopify-mobiilipienohjelman. Voit lisätä pienohjelmia ainoastaan kaupoille, jotka olet lisännyt Shopify-mobiilisovellukseen.

Shopify-mobiilipienohjelmien käytön vaatimukset

Tarkista seuraavat vaatimukset, kun lisäät pienohjelmia mobiililaitteeseesi:

• Sinun on käytettävä yhteensopivaa iOS-, iPadOS-, WatchOS- tai Android-laitetta.
  • Mobiililaitteessasi on oltava asennettuna Shopify-sovellus.
  • Voit lisätä Shopify-mobiilipienohjelmia vain kaupoille, jotka olet lisännyt Shopify-mobiilisovellukseen.
  • Voit valita vain yhden Shopify-kaupan yhtä Shopify-mobiilipienohjelmaa kohden, mutta voit lisätä pienohjelmia rajattomasti.

Yhteensopivat iOS- ja iPadOS-laitteet

Jotta voit käyttää Shopify-mobiilipienohjelmia iOS- tai iPadOS-laitteella, laitteesi on oltava yhteensopiva iOS/iPadOS 14 ‑käyttöjärjestelmän kanssa. Voit käyttää Shopify-mobiilipienohjelmia seuraavilla tai näitä uudemmilla laitteilla:

• iPhone 6s/6s Plus
  • iPhone SE (1. sukupolvi)
  • iPad (5. sukupolvi)
  • iPad Air 2
  • iPad Mini 3
  • iPad Pro

Shopify-mobiilipienohjelmien lisääminen

Shopify-mobiilipienohjelmien lisäys- ja määritysprosessi vaihtelee laitteesi ja käyttöjärjestelmäsi mukaan.

Shopify-mobiilipienohjelmien lisääminen iOS- ja iPadOS-laitteille

Kun lisäät Shopify-mobiilipienohjelmaa aloitusnäytöllesi iOSilla tai iPadOSilla, valitset tiedot ja kaupan, jotka pienohjelma näyttää.

Toimi näin:

1. Napauta ja pidä painettuna laitteen aloitusnäytössä kohtaa, jossa ei ole sovellusta tai pikavalintaa.

2. Napauta +.

3. Napauta käytettävissä olevien pienohjelmien luettelosta kohtaa Shopify.

4. Valitse Shopify-kauppa ja tietotyyppi, jotka haluat näkyvän pienohjelmassa.

5. Napauta Lisää pienohjelma.

6. Napauta Valmis.

Huomautus: Et voi muokata Shopify-mobiilipienohjelmaa napauttamalla ja pitämällä sitä painettuna, ennen kuin olet napauttanut Valmis. Varmista, että pienohjelman lisääminen on suoritettu loppuun, ennen kuin yrität muokata sitä.

Shopify-mobiilipienohjelmien lisääminen Android-laitteelle

Kun lisäät Shopify-mobiilipienohjelmaa aloitusnäytöllesi Androidilla, valitset tiedot ja kaupan, jotka näkyvät pienohjelmassa.

Toimi näin:

1. Napauta ja pidä painettuna laitteen aloitusnäytössä kohtaa, jossa ei ole sovellusta tai pikavalintaa, tai napsauta Shopify-sovelluskuvaketta.

2. Napauta pienohjelmat.

3. Napauta Shopify-pienohjelmaa.

4. Valitse Pienohjelman asennus ‑valikosta Shopify-kauppa, tietotyyppi ja teemaväri, jotka haluat näkyvän pienohjelmassa.

5. Napauta Valmis.

Shopify-mobiilipienohjelmien määrittäminen

Voit valita Shopify-mobiilipienohjelmassa näytettävän kaupan sijainnin tai tiedot ainoastaan siinä yhteydessä, kun lisäät pienohjelmaa aloitusnäytöllesi. Jos haluat muuttaa olemassa olevassa Shopify-mobiilipienohjelmassa näytettäviä tietoja, poista koko pienohjelma ja lisää uusi.

Apua pienohjelmien lisäämiseen tai niiden koon muuttamiseen

Jos tarvitset apua Shopify-mobiilipienohjelmien lisäämiseen tai niiden koon muuttamiseen, katso alta mobiililaitekohtaiset ohjeet: