Mobiele widgets van Shopify gebruiken

Je kunt de mobiele Shopify-widget toevoegen om statistieken van je Shopify-winkel weer te geven op het scherm van je mobiele apparaat. Je kunt maximaal zeven van de volgende statistieken kiezen:

• Totale verkoop
  • Sessies
  • Gemiddelde orderwaarde
  • Conversiepercentage
  • Totaalaantal bestellingen
  • Nettoverkoop
  • Bezoekers
  • Bestelde artikelen
  • Geretourneerde artikelen
  • Afgehandelde bestellingen
  • Bezorgde bestellingen
  • Tijd om af te handelen

De mobiele Shopify-widget geeft statistieken weer voor een enkele Shopify-winkel. Als je meerdere Shopify-winkels hebt, kun je de winkel wijzigen bij het bewerken van je widget of voor elke winkel een afzonderlijke widget toevoegen.

Vereisten en aandachtspunten voor het gebruik van mobiele Shopify-widgets

Bekijk de volgende aandachtspunten voor het toevoegen van Shopify-widgets aan je mobiele apparaat:

• Je dient een compatibel iOS-, iPadOS-, WatchOS- of Android-apparaat te gebruiken.
  • De Shopify-app moet geïnstalleerd zijn op je mobiele apparaat.
  • Je kunt alleen mobiele Shopify-widgets toevoegen voor winkels die je hebt toegevoegd in de Shopify-app.

Compatibele iOS- en iPadOS-apparaten

Om Shopify mobiele widgets op iOS of iPadOS te kunnen gebruiken, moet je apparaat compatibel zijn met iOS/iPadOS 14. Je kunt Shopify mobiele widgets gebruiken op de volgende apparaten of nieuwer:

• iPhone 6s/6s Plus
  • iPhone SE (1ste generatie)
  • iPad (5e generatie)
  • iPad Air 2
  • iPad Mini 3
  • iPad Pro

Je mobiele Shopify-widget toevoegen

Het proces voor het toevoegen en configureren van mobiele widgets van Shopify varieert afhankelijk van je apparaat en besturingssysteem.

Er zijn drie maten widgets:

• een kleine widget met maximaal twee statistieken
  • een middelgrote widget met maximaal vier statistieken
  • een grote widget met maximaal zeven statistieken

Stappen

Je mobiele Shopify-widget bewerken

Op iOS-apparaten kun je de winkel, de statistieken en het tijdsbereik die je geselecteerd hebt om weer te geven in de widget bewerken.

Op Android-apparaten kun je je bestaande widget niet bewerken. Verwijder je bestaande widget en voeg vervolgens een nieuwe widget met je nieuwe configuratie toe om je widget aan te passen.

Stappen

Ondersteuning krijgen

Als je hulp nodig hebt bij het toevoegen of wijzigen van de grootte van Shopify mobiele widgets, raadpleeg dan de instructies voor je mobiele apparaat: