Använd Shopifys mobila widgets

Du kan lägga till Shopifys mobila widget för att visa mätvärden från din Shopify-butik på skärmen i din mobila enhet. Du kan välja upp till sju av följande mätvärden:

• Totalt antal försäljningar
  • Sessioner
  • Genomsnittligt ordervärde
  • konverteringsnivå
  • Totalt antal ordrar
  • Nettoförsäljning
  • Besökare
  • Beställda artiklar
  • Returnerade artiklar
  • Distribuerade ordrar
  • Levererade ordrar
  • Tid för distribuering

Shopifys mobila widget visar mätvärden för en enda Shopify-butik. Om du har flera Shopify-butiker kan du ändra butiken när du redigerar din widget eller lägga till en separat widget för varje butik.

Krav och överväganden för användning av Shopifys mobila widgets

Granska följande överväganden för att lägga till Shopify-widgets på din mobila enhet:

• Du måste använda en kompatibel iOS-, iPadOS-, WatchOS- eller Android-enhet.
  • Du måste ha Shopify-appen installerad på din mobila enhet.
  • Du kan bara lägga till Shopifys mobila widgetar för butiker som du har lagt till i Shopifys mobilapp.

Kompatibla iOS- och iPadOS-enheter

För att kunna använda Shopifys mobila widgets på iOS eller iPadOS måste din enhet vara kompatibel med iOS/iPadOS 14. Du kan använda Shopifys mobila widgets på följande enheter eller nyare:

• iPhone 6s/6s Plus
  • iPhone SE (1:a generationen)
  • iPad (5:e generationen)
  • iPad Air 2
  • iPad Mini 3
  • iPad Pro

Lägg till din Shopify mobila widget

Processen för att lägga till och konfigurera Shopifys mobila widgets varierar beroende på din enhet och ditt operativsystem.

Det finns tre storlekar på widgets:

• Liten widget som visar upp till två mätvärden.
  • Medelstor widget som visar upp till fyra mätvärden.
  • Stor widget som visar upp till sju mätvärden.

Steg:

Redigera din Shopify-mobilwidget

På iOS enheter kan du redigera den valda butiken, mätvärdena och tidsperioden som widgeten visar.

På Android-enheter kan du inte redigera din befintliga widget. Om du vill redigera din widget måste du ta bort den befintliga widgeten och sedan lägga till en ny widget med din nya konfiguration.

Steg:

Få support

Om du behöver hjälp med att lägga till eller ändra storlek på Shopifys mobila widgets, hänvisar du till anvisningarna för din mobila enhet: